Koulutuspaikan toimintainfo

Loading Loading...

Ajankohta 12.3.2020
Aika 17.00 - 19.00
Kesto 1
Kertausharjoitus-vuorokaudet 0
Paikkakunta
Paikkakunta Parolannummi
Ilmoittautumisaika 13.11.2019 13.17 - 3.3.2020


Tavoite

Kurssin tavoitteena on esitellä MPK:ta, Hattulan koulutuspaikkaa ja toimintaa maanpuolustustyöstä kiinnostuneille mahdollisille uusille toimijoille tai toiminnasta ja kurssitarjonnasta muuten kiinnostuneille henkilöille.

Kenelle kurssi soveltuu

Kaikki MPK toiminnasta ja kurssitarjonnasta kiinnostuneet yli 18 -vuotiaat Suomen kansalaiset ovat tervetulleita mukaan.
Aikaisemmin toiminnassa mukana olleet sitoutuneet toimijat sekä toimijoiksi haluavat. Kurssi soveltuu myös henkilöille, jotka ovat ajatelleet vapaaehtoista maanpuolustustyötä vapaa-ajan harrastuksekseen ja niille, jotka ovat kiinnostuneet monimuotoisesta toiminnasta ihmisten parissa.

Esitiedot

Tilaisuus on vapaamuotoinen, missä on mahdollisuus tehdä kysymyksiä ja keskustella toimijoiden kanssa. Koulutuspaikan henkilöstö ja aikaisemmin toiminnassa ja kursseilla mukana olleet henkilöt kertovat toiminnasta ja mielipiteitään harrastuksestaan.
Ilmoittautujalla ei tarvitse olla suoritettuna varusmiespalvelusta tai naisten vapaaehtoista asepalvelusta.

Sisältö

18.00 - 20:00 MPK ja Hattulan koulutuspaikka, miten pääsen mukaan toimintaan, mihin toimintaan sinulla on mahdollilsuus osallistua jne.
Toimijoiden näkemyksiä toiminnasta ja tuleva toiminta.

Hinta

Koulutuspaikka

Panssariprikaati Vaakunasali
Parolannummentie 219
13700 Parolannummi

Yhteystiedot

Kurssinjohtaja
Sauli Mäentausta
040 8487007
sauli.maentausta@mpk.fi