Tietoturvawebinaari osa 5

Loading Loading...

Ajankohta 11.6.2020
Aika 18.00 - 20.00
Kesto 0,5
Kertausharjoitus-vuorokaudet 0
Paikkakunta
Paikkakunta Turku
Ilmoittautumisaika 19.5.2020 16.53 - 10.6.2020 18.00


Tavoite

Luentosarjan jälkeen osallistujat tuntevat niiltä osin tietoteknisten asioiden, laitteiden ja sovellusten kyberturvallisuutta mille sarjan osioille ottavat osaa. Osallistujat saavat kurssilla perustietoa kyberturvallisuuden käsitteistä, ilmiöistä ja kehityssuunnista. Kurssin jälkeen osallistujilla on tietoa ja taitoa itsenäiseen tiedonetsimiseen, harjoitteluun ja osaamisen syventämiseen.

Kenelle kurssi soveltuu

Luentosarja soveltuu kyberturvallisuudesta kiinnostuneille, joilla on tahto ymmärtää tietoteknisten asioiden, laitteiden ja sovellusten kyberturvallisuuden perusasioita ja kehittää omia kansalaistaitojaan.

Esitiedot

Luentosarjan osissa 1-5 perehdytään arjen tietoturvaan, kyberturvallisuuden peruskäsitteisiin ja yleisimpien tietoturvauhkien torjumiseen. Osat ovat itsenäisiä kokonaisuuksia joten voit osallistua niille vapaavalintaisesti - voit poimia vain sinua kiinnostavimmat aiheet tai olla paikalla kaikki viisi iltaa.

Huom! Kurssi ei ole jatkoa toukokuussa järjestetylle ja suurta suosiota saavuttaneelle tietoturvakurssiwebinaarille vaan toisinto siitä.

Tilaisuus järjestetään virtuaalisena käyttäen Microsoft Teams etäyhteyssovellusta.

Voit liittyä kurssille mukaan, vaikka itselläsi ei olisikaan Teamsia koneella. Tämä onnistuu Edge- ja Chrome- selaimilla. Osallistujille lähetetään hyväksymislinkki ja liittymisohjeet sähköpostilla.
Verkkoon kytkettyjen laitteiden ja sovellusten arkikäyttö kuten verkko- tai mobiilipankki sekä sähköpostin käyttö. Microsoft Teams käyttökokemus on eduksi.

Sisältö

Webinaarin viidennen osan aiheena on langattomat verkot, kodin tietoturva ja asiaa MPK:n kyberkoulutuksesta.

Hinta

Kurssi on osallistujalle maksuton.

Koulutuspaikka

Webinaari
Rykmentintie 15
20810 Turku

Yhteystiedot

Kurssinjohtaja
Raimo Hilden
raimo.hilden@protonmail.com

Koulutussihteeri
Sari Mastromarino
sari.mastromarino@mpk.fi