Tietoturvawebinaari osa 2

Loading Loading...

Ajankohta 10.12.2020
Aika 18.00 - 20.00
Kesto 0,5
Kertausharjoituspäivät 0
Paikkakunta
Paikkakunta Webinaari
Ilmoittautumisaika 19.10.2020 13.25 - 4.12.2020 23.59


Tavoite

Luentosarjan jälkeen osallistujat tuntevat niiltä osin tietoteknisten asioiden, laitteiden ja sovellusten kyberturvallisuutta mille sarjan osioille ottavat osaa. Osallistujat saavat kurssilla perustietoa kyberturvallisuuden käsitteistä, ilmiöistä ja kehityssuunnista. Kurssin jälkeen osallistujilla on tietoa ja taitoa itsenäiseen tiedonetsimiseen, harjoitteluun ja osaamisen syventämiseen.

Kenelle kurssi soveltuu

Luentosarja soveltuu kyberturvallisuudesta kiinnostuneille, joilla on tahto ymmärtää tietoteknisten asioiden, laitteiden ja sovellusten kyberturvallisuuden perusasioita ja kehittää omia kansalaistaitojaan.

Esitiedot

Tilaisuus järjestetään virtuaalisena käyttäen Microsoft Teams etäyhteyssovellusta.

Voit liittyä kurssille mukaan, vaikka itselläsi ei olisikaan Teamsia koneella. Tämä onnistuu Edge- ja Chrome- selaimilla. Osallistujille lähetetään hyväksymislinkki ja liittymisohjeet sähköpostilla.

Verkkoon kytkettyjen laitteiden ja sovellusten arkikäyttö kuten verkko- tai mobiilipankki sekä sähköpostin käyttö. Microsoft Teams käyttökokemus on eduksi.

Sisältö

Luentosarjan ensimmäisessä osassa 9.12. perehdytään kyberuhkiin ja videoneuvotteluturvallisuuteen, toisessa osassa 10.12. keskitytään selausturvallisuuteen ja langattomien verkkojen turvallisuuteen. Osat ovat itsenäisiä kokonaisuuksia joten voit osallistua niille vapaavalintaisesti - joko molempiin tai vain toiseen.

Hinta

Kurssi on osallistujalle maksuton.

Yhteystiedot

Kurssinjohtaja
Raimo Hilden
raimo.hilden@protonmail.com

Koulutussihteeri
Sari Mastromarino
sari.mastromarino@mpk.fi