SOTVA-ammunnat perustaso (Raasi)

Loading Loading...

Ajankohta 16.10.2021
Aika 10.00 - 16.00
Kesto 1,0
Kertausharjoituspäivät 1
Paikkakunta
Paikkakunta Pöytyä
Ilmoittautumisaika 27.11.2020 1.36 - 7.10.2021 9.00


Tavoite

Kurssin jälkeen kurssilainen hallitsee aseen turvallisen käsittelyn ja turvallisuusmääräykset ampumaradalla ja osaa kohdistaa aseen, osaa eri ampuma-asennot, osaa määrittää iskemäkeskeispisteen ja siirtää tähtäimiä (MPK-kiv)

Kenelle kurssi soveltuu

Kaikille yli 18-vuotiaille. Osallistujalla tulee olla kokemusta AK, RK-ampumisesta (esim. varusmiespalvelus, SRA, muu ampumaharrastus). Osallistuja on vakuutettu kurssin ajan. Osallistujalla ei tarvitse olla aseenkantolupaa.

Esitiedot

Kurssilla ammutaan MPK:n aseilla. Osallistujalla ei tarvitse olla aseenkantolupaa.
Kurssi alkaa klo 10 Raasin ampumaradalla. Ammuntojen välissä tunnin ruoktauko omin mukaan otetuin eväin. Ruokatauolla ei ole mahdollista poistua muualle syömään. Sään ja kelin mukainen varustus, jolla voi olla ulkona koko päivän.
MPK tekee tarvittavia muutoksia koulutusten aikatauluihin valtioneuvoston ja viranomaisten suositusten mukaisesti. Ajantasainen tieto tilanteesta löytyy MPK:n uutisista: www.mpk.fi/ajankohtaista. MPK:n piirit ilmoittavat osallistujille mahdollisista muutoksista sähköpostilla. Varmistathan, että sähköpostiosoite on oikein MPK-kortilla.
MPK gör nödvändiga förändringar i utbildningstidtabellerna i enlighet med rekommendationer från statsrådet och myndigheterna.
Uppdaterad information om situationen (på finska) hittas i MPK:s nyheter: www.mpk.fi/ajankohtaista. MPK’s distrikt informerar deltagarna om möjliga förändringar via e-post. Kom ihåg att försäkra dig om att e-postadressen på ditt MPK-kort är rätt.

Sisältö

Kurssi alkaa klo 10 ja päättyy n. klo 16.00 mennessä. Kurssilla ammutaan n. 60-70 laukausta ja MPK:n ampumaohjelmiston mukaisia ammuntoja. Kurssimaksu sisältää vakuutuksen, aseet ja patruunat.

Hinta

30,00 EUR + alv 0%
Osallistumismaksu sisältää; aseet, patruunat, kuulosuojaimet, suojalasit, koulutuksen ja vakuutuksen

Koulutuspaikka

Raasin harjoitusalue
Raasintie
21930 Pöytyä

Yhteystiedot

Ammunnan koulutuspäällikkö:
Turkka Tengström
050 521 3141
turkka.tengstrom@mpk.fi

Koulutussihteeri
040 723 4866
Sari Mastromarino
sari.mastromarino@mpk.fi