PikkuNASTA Huovitar 2021: Selviytyminen maastossa

Loading Loading...

Ajankohta 26.3.2021 - 28.3.2021
Aika 18.00 - 15.00
Kesto 2,0 vrk
Kertausharjoituspäivät 0
Paikkakunta
Paikkakunta Säkylä
Ilmoittautumisaika 4.1.2021 9.00 - 19.2.2021 18.00


Tavoite

Kurssilainen kykenee soveltamaan oppimiansa maastotaitoja selviytyäkseen vaativissa maasto-olosuhteissa yön yli luonnonmuonaa ja -materiaaleja hyödyntäen.

Kenelle kurssi soveltuu

Kurssi sisältää jatkotason maastotaitokoulutusta. Kurssille osallistuminen edellyttää perustason maastotaitojen hallintaa ja hyvää peruskuntoa. Alaikäraja osallistujille on 18 vuotta.

Esitiedot

PikkuNASTA-harjoitukset ovat valtakunnallisia naisille kohdennettuja valmiusharjoituksia, jotka järjestetään vapaaehtoisten naisten voimin. Harjoitukseen osallistuminen vaatii normaalia terveyttä ja kuntoa. Koulutus on pääosin luonteeltaan kaikille naisille soveltuvaa koulutusta.
Harjoitus toteutetaan huomioiden valtakunnallinen covid-19 viruspandemiatilanne.
Harjoitukseen hyväksytyille lähetetään noin kuukautta ennen harjoitusta kirje, jossa kerrotaan tarkemmin jaettavista varusteista, aikataulusta ja ajo-ohjeesta. Maksuohjeet lähetetään osallistumismaksun suorittamista varten kurssilaiselle aikaisintaan 21 päivää ennen harjoitusta sähköpostitse tai e-kirjeenä. Osallistumisen peruuttaminen tätä ennen ei aiheuta kustannuksia

Sisältö

Kurssilla kerrataan ja opitaan uusia suunnistus-, ensiapu- ja erätaitoja sekä harjoitellaan tekemään tilapäismajoite luontoon. Lisäksi opitaan, miten luonnonmuonaa ja vettä voidaan hyödyntää turvallisesti. Mahdollisuuksien mukaan harjoitellaan vesistön ylittämistä. Kurssin aikana majoitutaan puolijoukkueteltassa sekä mahdollisesti kurssilaisten tekemissä omissa tilapäismajoitteissa.

Hinta

60,00 EUR + alv 0%
Osallistumismaksuun sisältyy muonitus, majoitus, suojavaatetus, vakuutus kurssipaikalla ja koulutus.

Koulutuspaikka

Porin Prikaati
Porilaistie 1
27800 Säkylä

Yhteystiedot

Kurssinjohtaja Elisa Suomi-Kuusela,
elisuomi@gmail.com

Kurssin varajohtaja Sini Nevalainen,
sinineval@gmail.com

Valmiuspäällikkö Minna Nenonen
p. 050 374 4399,
minna.nenonen@mpk.fi