Moottoriveneenkuljettajakurssi (MVK r), lähijakso 2A

Loading Loading...

Ajankohta 13.5.2022 - 15.5.2022
Aika 16.00 - 17.00
Kesto 3 vrk
Kertausharjoituspäivät 2
Paikkakunta
Paikkakunta Upinniemi
Ilmoittautumisaika 20.10.2021 14.22 - 13.5.2022 16.00


Tavoite

Koulutuskokonaisuuden tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen koulutetta-vat soveltavat (hallitsevat) sotilasmerenkulun perusteet, ymmärtävät (osaavat) SMO:n mukaisen optisen navigoinnin sekä ymmärtävät (osaavat) veneen käsittelyn ja tekniikan. Tavoitteena on lisäksi, että koulutettavat saavuttavat moottoriveneenkuljettajan pätevyyden eli suorittavat hyväksytysti me-renkulun teoriakokeen ja näyttötutkinnon sekä harjoittelevat eri merialuilla.

Kenelle kurssi soveltuu

Moottorivenekuljettajakurssi (MVK R) kevään kurssien suorittaneille. Koulutuskokonaisuuden tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen koulutetta-vat soveltavat (hallitsevat) sotilasmerenkulun perusteet, ymmärtävät (osaavat) SMO:n mukaisen optisen navigoinnin sekä ymmärtävät (osaavat) veneen käsittelyn ja tekniikan. Tavoitteena on lisäksi, että koulutettavat saavuttavat moottoriveneenkuljettajan pätevyyden eli suorittavat hyväksytysti merenkulun teoriakokeen ja näyttötutkinnon sekä harjoittelevat eri merialuilla.

Esitiedot

RPR:n maakuntajoukon sijoitetuille reserviläisille sekä sitoutuneille toimjoille

MPK tekee tarvittavia muutoksia koulutusten aikatauluihin valtioneuvoston ja viranomaisten suositusten mukaisesti. Ajantasainen tieto tilanteesta löytyy MPK:n uutisista: www.mpk.fi/ajankohtaista. MPK:n piirit ilmoittavat osallistujille mahdollisista muutoksista sähköpostilla. Varmistathan, että sähköpostiosoite on oikein MPK-kortilla.

Sisältö

MVK R Lähijakso II järjestetään kolmen päivän mittaisena sotilaallisia val-miuksia palvelevana jatkokurssina. Kurssi koostuu itseopiskelujaksosta ja tätä seuraavasta lähiopetusjaksosta. Lähiopetusjakso koostuu teoriaopetuksesta, karttatyöskentelyharjoituksista sekä reittivalmistelu- ja reittitarkastelu-harjoituksista ja koneopista. Kurssin lopussa kurssilaiset osallistuvat mootto-riveneenkuljettajan teoriakokeeseen.

Hinta

Koulutuspaikka

Upinniemi
Upinniementie 1160
02470 Upinniemi

Yhteystiedot

Antti Komulainen (komulainen.a@gmail.com)
Sakari Saikku (sakari.saikku@mpk.fi)