TALVI HUOVI23 Johdon- ja huollonkurssi

Loading Loading...

Ajankohta 17.3.2023 - 19.3.2023
Aika 9.00 - 20.00
Kesto 3 vrk
Kertausharjoituspäivät 0
Paikkakunta
Paikkakunta Säkylä
Ilmoittautumisaika 18.11.2022 12.07 - 2.3.2023 23.00


Tavoite

Kurssin suorittamisen jälkeen harjoituksen johto- ja tukiosaston henkilöt tietävät, miten Lounais-Suomen maanpuolustuspiirin harjoitusviikonloppu rakennetaan ja osaavat yhteistyössä kurssinjohtajien kanssa laatia harjoituksen tukipyynnön, turvallisuussunnitelmat, riskienarvioinnit ja materiaalitilauksen sekä perustaa, johtaa ja purkaa harjoituksen.

Kenelle kurssi soveltuu

Kurssi on kohdennettu TALVI HUOVI23 harjoituksen johdolle ja harjoituksen huolto-organisaatiolle. Osallistujat on etukäteen sovittu ja jokainen osallistuja käy ilmoittautumassa itse kurssille.

Esitiedot

Varmistathan, että sähköpostiosoite on oikein MPK-kortilla.

Sisältö

Sisältö ilmoitetaan osallistujille erikseen.

Hinta

Kurssi on osallistujille maksuton.
Mikäli kurssille hyväksytty osallistuja jättää käyttämättä kurssipaikan ilmoittamatta siitä etukäteen, perittävä maksu on 30 euroa.
Ilmoittautumisen voi perua, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus onnistuu omalta MPK-kortilta, koulutuskalenteri.mpk.fi. Lähempänä kurssin alkua osallistumista ei voi perua ilman pätevää syytä (esim. sairastuminen, loukkaantuminen, työeste). Tällaisista esteistä tulee ilmoittaa sähköpostitse lounais-suomi@mpk.fi

Koulutuspaikka

Porin Prikaati
Porilaistie 1
27800 Säkylä

Yhteystiedot

Kurssin johtaja Mikko Aalto
mikko.aalto83@gmail.com


Kurssin hallinto: Koulutuspäällikkö Teijo Heinonen, teijo.heinonen@mpk.fi