Harjoituksen johto- ja tukikurssi 3

Loading Loading...

Ajankohta 9.6.2023 - 12.6.2023
Aika 9.00 - 12.00
Kesto 4
Kertausharjoituspäivät 2
Paikkakunta
Paikkakunta Tikkakoski
Ilmoittautumisaika 23.11.2022 13.31 - 4.6.2023 9.00


Tavoite

Luonnetjärvellä järjestettävät kurssit johtaa harjoituksen johto- ja tukikurssi 3. Kurssin tavoitteena on johtaa harjoitusta sekä tuottaa harjoituksen huolto-, viesti- ja muut palvelut.

Kurssi vastaa myös harjoituksen kurssien perustamisesta ja purusta.

Kenelle kurssi soveltuu

Kurssi on tarkoitettu harjoituksen johtajalle ja vääpelille sekä MPK:n aktiivitoimijoille ja harjoituksen johtamisesta tai huollosta kiinnostuneille reserviläisille.

Esitiedot

Kurssilaisille jaetaan maastopuku ja -lakki, poolopaita sekä majoittumisvälineet. Ota mukaasi sisäliikunta- ja peseytymisvälineet sekä riittävä määrä alusvaatteita ja sukkia.

Sisältö

Kurssin sisältö ja aikataulu on riippuvainen harjoituksen sisältävien kurssien sisällöistä ja aikatauluista.

Hinta

Sotilaallisia valmiuksia palveleva koulutus on osallistujille maksuton, sisältäen sisältäen muonituksen, majoituksen, vakuutusturvan kurssipaikalla, koulutuksen ja suojavaatetuksen kurssin ajaksi.

Mikäli kurssille hyväksytty osallistuja jättää käyttämättä kurssipaikan ilmoittamatta siitä etukäteen, perittävä maksu on 30 euroa.
Ilmoittautumisen voi perua, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus onnistuu omalta MPK-kortilta, koulutuskalenteri.mpk.fi. Lähempänä kurssin alkua osallistumista ei voi perua ilman pätevää syytä (esim. sairastuminen, loukkaantuminen, työeste). Tällaisista esteistä tulee ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse suoraan kurssin järjestävään koulutuspaikan yhteyshenkilölle.

Koulutuspaikka

Ilmasotakoulu
Viestitie
41160 Tikkakoski

Yhteystiedot

Harjoituksen johtaja Juhani Suhonen
juhani.suhonen73@gmail.com
p. 040 356 8010

Koulutuspäällikkö Mika Marin
p. 044 245 1742, mika.marin@mpk.fi