Harjoituksen johto- ja tukikurssi 5

Loading Loading...

Ajankohta 29.9.2023 - 2.10.2023
Aika 9.00 - 12.00
Kesto 4
Kertausharjoituspäivät 2
Paikkakunta
Paikkakunta Tikkakoski
Ilmoittautumisaika 1.12.2022 22.15 - 29.9.2023 9.00


Tavoite

Kurssin tavoitteena on johtaa 29.9.-1.10.2023 viikonlopun harjoitus sekä tuottaa harjoituksen huolto-, viesti- ja muut palvelut. Kurssi vastaa myös harjoituksen kurssien perustamisesta ja purusta.

Kenelle kurssi soveltuu

Kurssi on tarkoitettu harjoituksen johtajalle, vääpelille, MPK:n aktiivitoimijoille ja harjoituksen johtamisesta tai huollosta kiinnostuneille reserviläisille.

Esitiedot

Kurssilaisille jaetaan maastopuku ja -lakki, poolopaita sekä majoittumisvälineet. Ota mukaasi sisäliikunta- ja peseytymisvälineet sekä riittävä määrä alusvaatteita ja sukkia. Tule kurssille terveenä.

Sisältö

Kurssin sisältö ja aikataulu on riippuvainen harjoituksen sisältävien kurssien sisällöistä ja aikatauluista.

Hinta

Sotilaallisia valmiuksia palveleva koulutus on osallistujille maksuton, sisältäen muonituksen, majoituksen, vakuutusturvan kurssipaikalla, koulutuksen ja suojavaatetuksen kurssin ajaksi.

Mikäli kurssille hyväksytty osallistuja jättää käyttämättä kurssipaikan ilmoittamatta siitä etukäteen, perittävä maksu on 30 euroa.
Ilmoittautumisen voi perua, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus onnistuu omalta MPK-kortilta, koulutuskalenteri.mpk.fi. Lähempänä kurssin alkua osallistumista ei voi perua ilman pätevää syytä (esim. sairastuminen, loukkaantuminen, työeste). Tällaisista esteistä tulee ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse suoraan kurssin järjestävälle koulutuspäällikölle.

Koulutuspaikka

Ilmasotakoulu
Viestitie
41160 Tikkakoski

Yhteystiedot

Harjoituksen johtaja Aleksi Valkonen

Koulutuspäällikkö Ahti Piikki
ahti.piikki@mpk.fi, 050 310 5993