Merenkulku: Kansimieskurssin Teoria 2

Loading Loading...

Ajankohta 23.3.2023
Aika 17.30 - 21.00
Kesto
Kertausharjoituspäivät 0
Paikkakunta
Paikkakunta Helsinki
Ilmoittautumisaika 28.11.2022 17.30 - 8.3.2023 21.00


Tavoite

Kurssilainen pystyy toimimaan kurssikokonaisuuden jälkeen kansimiehenä linnakeveneellä. Teoriaosuudessa käsitellään reittivalmistelu ja reittitarkastelun toteuttaminen sekä Sotilasmerenkulun ohjesäännön mukainen ohjailutoiminta ja navigointi.

Kenelle kurssi soveltuu

Linnakeveneiden toimijat ja kansimiehiksi haluaville. Lisäksi merenkulun kouluttajakoulutuksessa oleville reserviläisille.

Esitiedot

MPK tekee tarvittavia muutoksia koulutusten aikatauluihin valtioneuvoston ja viranomaisten suositusten mukaisesti. Ajantasainen tieto tilanteesta löytyy MPK:n uutisista: www.mpk.fi/ajankohtaista. MPK:n piirit ilmoittavat osallistujille mahdollisista muutoksista sähköpostilla. Varmistathan, että sähköpostiosoite on oikein MPK-kortilla.

Sisältö

Kansimieskurssin teoria ja koulutus, joka voidaan toteuttaa purjehduskauden ulkopuolella luokkaopetuksena. Teoria 2 -osuudessa käsitellään sotilasmerenkulun perusteita.

Koulutus alkaa klo 17.30 ja loppuu viimeistään klo 21.00.

Hinta

Kurssi on maksuton
Mikäli kurssille hyväksytty osallistuja jättää käyttämättä kurssipaikan ilmoittamatta siitä etukäteen, perittävä maksu on 30 euroa.
Ilmoittautumisen voi perua, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus onnistuu omalta MPK-kortilta, koulutuskalenteri.mpk.fi. Lähempänä kurssin alkua osallistumista ei voi perua ilman pätevää syytä (esim. sairastuminen, loukkaantuminen, työeste). Tällaisista esteistä tulee ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse suoraan kurssin järjestävään piiriin.

Koulutuspaikka

Santahamina
Santahamina
00860 Helsinki

Yhteystiedot

Kurssinjohtaja: Juha Särkkä (email:juha.sarkka.js@gmail.com, puh. 0400485077)

Koulutuspäällikkö: Sakari Saikku (email: sakari.saikku@mpk.fi)