Radioamatööritoiminnan peruskurssi

Loading Loading...

Ajankohta 24.3.2023 - 26.3.2023
Aika 18.00 - 16.00
Kesto 2,5
Kertausharjoituspäivät 2
Paikkakunta
Paikkakunta Oulu
Ilmoittautumisaika 15.12.2022 13.51 - 17.3.2023 18.00


Tavoite

Kurssin tavoitteena on, että kurssilainen kykenee suorittamaan radioamatööriliikennettä määräysten ja käytäntöjen mukaan sekä ymmärtää (osaa) määräysten ymmärtämiseen vaaditut tekniset perusasiat.

Kenelle kurssi soveltuu

Kurssin kohderyhmänä on radioamatöörikoulutuksesta kiinnostuneet reserviläiset ja muut 18 vuotta täyttäneet kansalaiset. Kurssille osallistumiseen ei ole esitietovaatimuksia.

Esitiedot

Kurssilaisia ei varusteta maastovaatetuksella. Pukeutuminen sään edellyttämällä tavalla. Varustaudu riittävän lämpimään vaatetukseen ja jalkineisiin.

Varmistathan, että sähköpostiosoite on oikein MPK-kortilla. MPK:n piirit viestivät osallistujille sähköpostilla, mm. kurssille hyväksymisestä ja mahdollisista muutoksista.

Sisältö

Kurssi on MPK:n radioamatöörikoulutuksen ensimmäinen osa, jossa käsitellään liikennöinnistä annetut määräykset sekä näiden ymmärtämiseen vaaditut tekniset asiat. Kurssi sisältää radioamatööritutkinnon koko K-moduulin sekä osia T1-moduulista. Kurssin perusteella on mahdollisuus osallistua K-moduulin tutkintoon.

K-moduuli sisältää radioliikennöintimenetelmät ja viranomaismääräyksiä radioamatööritoimintaan ja liikennöintiin liittyen.

Hinta

Kurssi on maksuton.

Mikäli kurssille hyväksytty osallistuja jättää käyttämättä kurssipaikan ilmoittamatta siitä etukäteen, peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan.

Ilmoittautumisen voi perua, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus onnistuu omalta MPK-kortilta, koulutuskalenteri.mpk.fi. Lähempänä kurssin alkua osallistumista ei voi perua ilman pätevää syytä (esim. sairastuminen, loukkaantuminen, työeste). Tällaisista esteistä tulee ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse suoraan kurssin järjestävään koulutuspaikkaan.

Koulutuspaikka

Ampumaradan Paviljonki
Hiukanreitti 225
90650 Oulu

Yhteystiedot

Kurssiin liittyvät kyselyt:
Juha Lindfors
Kurssinjohtaja
lindfors.juha@gmail.com
050 3518873

Kurssin hallinto:
Juha Vihavainen
Valmiuspäällikkö
juha.vihavainen@mpk.fi
0400 604096