Reserviläisjohtaja 1 osa 1

Loading Loading...

Ajankohta 18.3.2023 - 19.3.2023
Aika 9.00 - 16.00
Kesto 2 vrk
Kertausharjoituspäivät 2
Paikkakunta
Paikkakunta Lakiala, Ylöjärvi
Ilmoittautumisaika 2.1.2023 11.50 - 5.3.2023 9.00


Tavoite

Kurssin jälkeen kurssilaiset ymmärtävät (osaavat) kehittää valmiuksiaan toimia esimiehinä ja ihmisten johtajina, muistavat (tuntevat) omat vahvuudet johtajina, ymmärtävät (osaavat) kannustaa vastuun ottamiseen itsensä jatkuvasta kehittämisestä, ja ymmärtävät (osaavat) kehittää valmiutta oman johtamiskäyttäytymisen kriittiseen arviointiin.

Kenelle kurssi soveltuu

Kurssi on avoin kaikille omien johtamis- ja esimiestaitojensa kehittämisestä kiinnostuneille. Kurssille ei ole esitietovaatimuksia, eikä osallistuminen vaadi johtamiskokemusta tai varusmiespalveluksen suorittamista.

Esitiedot

Kurssi on ensimmäinen osa kahden viikonlopun kurssikokonaisuudesta. Reserviläisjohtaja 1 osa 2 järjestetään 1.-2.04. . Voit osallistua myös vain toiseen viikonloppuun, mutta suositeltavaa on osallistua molempiin. Molempiin osiin ilmoittaudutaan erikseen. Kurssin aikana voi yöpyä kotona (suositellaan), sillä nykyiset majotusmahdollisuudet ovat rajalliset. Pitkämatkalaislle järjestyy kyllä majoitus.
Kurssia ei varusteta.
Kurssista reserviläinen saa kaksi rinnasteista kertausharjoitvuorokautta.

Sisältö

Johtamisen perusteet:
- Mitä johtaminen on?
- Ihmiskäsitys
- Yksilö, ryhmä ja organisaatio

Hinta

30,00 EUR + alv 0%
Kurssimaksu sisältää koulutuksen koulutusmateriaalin, ruokailut ja vakuutuksen.


Ilmoittautumisen voi peruuttaa seitsemän (7) vuorokautta ennen kurssin alkua oman MPK-kortin kautta tai ilmoittamalla perumisesta piiriin, joka koulutuksen järjestää. Tämän jälkeen kurssille osallistumista ei voi peruuttaa ilman pätevää syytä, ja kurssimaksu on maksettava. Päteväksi syyksi perumiseen katsotaan esimerkiksi sairastuminen tai loukkaantuminen.

Maksuttomilla kursseilla peritään 30 euron maksu, mikäli kurssille hyväksytty osallistuja peruu osallistumisensa määräajan umpeuduttua ilman pätevää syytä tai jättää saapumatta kurssille.

Koulutuspaikka

Puolustusvoimain tutkimuslaitos
Paroistentie 20
33960 Lakiala, Ylöjärvi

Yhteystiedot

Kurssinjohtaja
Markus Hyttinen
markus.hyttinen@hotmail.com
p. 044 5145190

Kurssin hallinto
Valmiuspäällikkö
Sami Tyven
sami.tyven@mpk.fi
p. 040 5814577