Reserviläisten kuntotestaukset

Loading Loading...

Ajankohta 1.4.2023
Aika 15.00 - 17.00
Kesto 0,5 vrk
Kertausharjoituspäivät 0
Paikkakunta
Paikkakunta Pori
Ilmoittautumisaika 4.1.2023 6.00 - 25.3.2023 21.00


Tavoite

Kurssin tarkoituksena on testata osallistuvien reserviläisten kunto lihaskunto- ja Cooper-testillä (yli 45-vuotiaat suorittavat UKK-kävelytestin). Kurssin jälkeen osallistuja tuntee varomääräykset ja on kyennyt toteuttamaan kuntotestit määräysten mukaan turvallisesti ja tietää oman kuntotasonsa.

Kenelle kurssi soveltuu

Kurssi sopii kaikille, jotka hauavat testauttaa fyysisen kuntonsa. Ikäraja on 18-vuotta.

Esitiedot

Varustus liikunnalliseen testaukseen sopiva. Kuntotestauksen lähtökohtana on, että testeihin osallistuvat vain terveet ja lääkärin luvan saaneet reserviläiset.

Sisältö

Kurssilla suoritetaan lihaskunto- ja kestävyystestit. Johdetun alkulämmittelyn jälkeen suoritetaan ensin lihaskuntotestit ja tauon jälkeen kestävyyskuntotestit (Cooper -/UKK-testi).

Hinta

Kurssi on osallistujalle maksuton.
Mikäli kurssille hyväksytty osallistuja jättää käyttämättä kurssipaikan ilmoittamatta siitä etukäteen, perittävä maksu on 30 euroa.
Ilmoittautumisen voi perua, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus onnistuu omalta MPK-kortilta, koulutuskalenteri.mpk.fi. Lähempänä kurssin alkua osallistumista ei voi perua ilman pätevää syytä (esim. sairastuminen, loukkaantuminen, työeste). Tällaisista esteistä tulee ilmoittaa sähköpostitse kurssin johtajalle.

Koulutuspaikka

Porin Karhuhalli
Urheilutie 9
28500 Pori

Yhteystiedot

Kurssinjohtaja Anne Varis 044-5530220
anne.varis@mpk.fi