Kyberturvallisuuden syventävä peruskurssi

Loading Loading...

Ajankohta 13.10.2023 - 15.10.2023
Aika 18.00 - 17.00
Kesto 2
Kertausharjoituspäivät 0
Paikkakunta
Paikkakunta Vekaranjärvi
Ilmoittautumisaika 9.1.2023 9.18 - 29.9.2023 12.00


Tavoite

Kurssin tavoitteena on syventää peruskurssin tietoja ja taitoja erityisesti painottamalla käytännön harjoituksia. Kurssin käytyään kurssilainen osaa soveltaa käytännössä tietoturvallisuutta lisääviä toimenpiteitä henkilökohtaisessa tietojenkäsittelyssä kuten omassa koneessaan, mobiililaitteissa, kotiverkossa ja siihen liitetyissä laitteissa. Kurssi antaa paremmat edellytykset jatkokurssille etenemiseen.

Kenelle kurssi soveltuu

Kyberturvallisuuden syventävä peruskurssi on suunnattu kaikille tietoturvasta ja kyberturvallisuudesta kiinnostuneille kansalaisille. Kurssille osallistuminen edellyttää esitettyjen peruskurssien käymistä tai vastaavien taitojen osaamista. Ennakkovaatimuksena on tietotekniikan ja tietokoneen perusteet sekä tietämystä tietokonelaitteistojen ja ohjelmien toiminnasta sekä IP-protokollaperheestä.

Sisältö

Syventävällä kurssilla on sekä luento-opetusta sekä käytännön harjoittelua erilaisilla rasteilla. Kurssin painopiste on erityisesti käytännön harjoittelulla, jota viedään syvemmälle kuin peruskurssilla.

Kurssilla harjoitellaan henkilökohtaisten tietokoneiden suojaamista.

Lähiopiskelu: Kurssin sisältö koostuu pääasiassa Kyberturvallisuuden peruskurssin aiheista siten, että painopiste on käytännön harjoituksilla. Rastikoulutukset:
1) Mobiililaitteen koventaminen
2) Kotiverkon segmentointi
3) palomuurien ominaisuuksien läpikäyminen.

Hinta

30,00 EUR + alv 0%
Koulutusviikonlopun hintaan sisältyy opetus, opetusmateriaali, ohjelmaan merkityt ateriat sekä mahdollisen oppimisympäristön käyttö, majoitus ja vakuutusturva.

Koulutuspaikka

Karjalan Prikaati
Varuskuntatie 230
46141 Vekaranjärvi

Yhteystiedot

Kurssin hallinto: Valmiuspäällikkö Tapio Lakela, tapio.lakela@mpk.fi, 0442590905
Kurssin johtaja: Mika Nummila, mika.j.nummila@gmail.com