Ammunta: RK1,2,6 omat aseet

Loading Loading...

Ajankohta 25.3.2023
Aika 10.00 - 13.00
Kesto 0,5
Kertausharjoituspäivät 0
Paikkakunta
Paikkakunta Raasepori
Ilmoittautumisaika 13.1.2023 11.04 - 21.3.2023 22.00


Tavoite

Perusharjoittelu reserviläisten kivääriammuntaan. Oman ampumataidon kehittäminen jo pidemmälle ehtineillä. Ammunnoissa käytetään MPK:n ampumaohjelmiston mukaisia kivääriammuntoja.

Kenelle kurssi soveltuu

18v täyttäneille Suomen kansalaisille. Puolustusvoimat tarkistavat etukäteen kurssille tulijat ja voivat evätä osallistumisen.

Esitiedot

MPK tekee tarvittavia muutoksia koulutusten aikatauluihin valtioneuvoston ja viranomaisten suositusten mukaisesti. Ajantasainen tieto tilanteesta löytyy MPK:n uutisista: www.mpk.fi/ajankohtaista. MPK:n piirit ilmoittavat osallistujille mahdollisista muutoksista sähköpostilla. Varmistathan, että sähköpostiosoite on oikein MPK-kortilla.

Sisältö

Kurssin kesto: 10-13
1. Varomääräykset
2. Kohdistuslaukaukset RK1 150 m
3. Ampumaharjoitus RK2 kiinteät taulut 150m
4. Ampumaharjoitus RK6 kääntyvät taulut 150m

SYNDALENIN AMPUMARATA G1

Suositellut varusteet:
* Itselataava kivääri+ 3 lipasta (tai pulttilukkokivääri)
* kuulosuojaimet, suojalasit
* 100 patruunaa
* Säänmukainen ja liikkumiseen soveltuva vaatetus

Käytettävien varusteiden tulee olla tarkoituksenmukaisia ja mahdollistaa turvallinen toiminta harjoitteissa. Henkilöllisyystodistus tai ajokortti aina mukana.

Kurssimaksu maksu 10€. Kurssimaksuun sisältyy opetus, koulutusmateriaali sekä mahdollisen oppimisympäristön käyttö ja vakuutusturva.

Ota aselupa mukaan ammuntoihin. MPK:n ammunnanjohtaja on velvoitettu tarkistamaan se ennen ammuntoja.

Hinta

10,00 EUR + alv 0%
Mikäli kurssille hyväksytty osallistuja jättää käyttämättä kurssipaikan ilmoittamatta siitä etukäteen, perittävä maksu on 30 euroa.

Ilmoittautumisen voi perua, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus onnistuu omalta MPK-kortilta, koulutuskalenteri.mpk.fi. Lähempänä kurssin alkua osallistumista ei voi perua ilman pätevää syytä (esim. sairastuminen, loukkaantuminen, työeste). Tällaisista esteistä tulee ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse suoraan kurssin järjestävään piiriin.

Koulutuspaikka

Dragsvik
Raaseporintie 39
10640 Raasepori

Yhteystiedot

Kurssiin liittyvät kyselyt:
Koulutuspäällikkö Ampumatoimi Erko Ahervuo, erko.ahervuo(at)mpk.fi