Reserviläisten kuntotestaukset

Loading Loading...

Ajankohta 17.12.2023
Aika 15.00 - 17.00
Kesto 0,5
Kertausharjoituspäivät 0
Paikkakunta
Paikkakunta Pori
Ilmoittautumisaika 27.6.2023 14.45 - 4.12.2023 15.00


Tavoite

Kurssin tarkoituksena on testata osallistuvien reserviläisten kunto- ja Cooper-testillä (yli 45-vuotiaat suorittavat UKK-kävelytestin). Kurssin jälkeen osallistuja tuntee varomääräykset ja on kyennyt toteuttamaan kuntotestit määräysten mukaan turvallisesti ja tietää oman kuntotasonsa.

Kenelle kurssi soveltuu

Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti reserviläisille, mutta muutkin, jotka haluavat testauttaa fyysisen kuntonsa voivat osallistua. Ikäraja on 18-vuotta.

Esitiedot

Varustus liikunnalliseen testaukseen sopiva (rennot lyhyet - tai pitkät housut, lyhythihainen paita). Kuntotestauksen lähtökohtana on, että testeihin osallistuvat vain terveet ja lääkärin luvan saaneet reserviläiset.

Sisältö

Kurssilla suoritetaan lihaskunto- ja kestävyystestit. Johdetun alkulämmittelyn jälkeen suoritetaan ensin vauhditon pituushyppy, sitten kestävyyskuntontotestit (cooper/ UKK-testi) ja pienen tauon jälkeen lihaskuntotestit.
Reserviläisten tulokset ilmoitetaan aluetoimistoon.

Hinta

Kurssi on osallistujalle maksuton.
Mikäli kurssille hyväksytty osallistuja jättää käyttämättä kurssipaikan ilmoittamatta siitä etukäteen, perittävä maksu on 30 euroa.
Ilmoittautumisen voi perua, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus onnistuu omalta MPK-kortilta, koulutuskalenteri.mpk.fi. Lähempänä kurssin alkua osallistumista ei voi perua ilman pätevää syytä (esim. sairastuminen, loukkaantuminen, työeste). Tällaisista esteistä tulee ilmoittaa sähköpostitse lounais-suomi@mpk.fi.

Koulutuspaikka

Porin Karhuhalli
Urheilutie 9
28500 Pori

Yhteystiedot

Liikuntapäällikkö Anne Varis 044 5530220, anne.varis@mpk.fi