Tavoite
Kurssin käytyään kurssilainen tuntee harjoitusviikonlopun ruokahuollon perusteet.
Kenelle kurssi soveltuu
Kurssi soveltuu kaikille 18 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille.
Esitiedot
Kurssille ei ole erityisiä esitietoja. Kokemus ruokahuollosta on hyödyksi.
Sisältö
Kurssi on harjoitusviikonlopun tukikurssi. Kurssilaiset saavat koulutuksen yhteen tai useampaan tehtävään, mutta erillistä koko kurssia koskevaa koulutusta ei ole aikataulusyistä mahdollista järjestää.
Kurssilaiset ilmoittautuvat perjantaina klo 9.00 Hälvälässä tauluvaraston kentällä.
Ensimmäinen kurssin valmistama ateria on perjantain päivällinen.
Mikäli Padasjoen alue on harjoituksen käytössä, suoritetaan lauantaina joko siirtyminen Padasjoelle ja takaisin tai vaihtoehtoisesti ryhmän jakaminen kahteen osaan.
Viimeinen kurssin valmistama ateria on sunnuntain lounas.
Kurssi päättyy sunnuntaina klo 16.00 mennessä.
Kurssi majoittuu parakkiolosuhteissa. Ateriat valmistetaan keittokatoksella.
Hinta
Kurssi on maksuton.
Mikäli kurssille hyväksytty osallistuja jättää käyttämättä kurssipaikan ilmoittamatta siitä etukäteen, perittävä maksu on 30 euroa.
Ilmoittautumisen voi perua, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus onnistuu omalta MPK-kortilta, koulutuskalenteri.mpk.fi. Lähempänä kurssin alkua osallistumista ei voi perua ilman pätevää syytä (esim. sairastuminen, loukkaantuminen, työeste). Tällaisista esteistä tulee ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse suoraan kurssin järjestävään piiriin.
Koulutuspaikka
Hälvälän harjoitusalue
Ampumaradantie
15880 Hollola
Yhteystiedot
Kurssinjohtaja
Maire Kärkäs
maire.karkas@phnet.fi
Kurssia hallinnoi
Koulutuspäällikkö Pekka Simola
pekka.simola@mpk.fi
050 324 9966