TALVIHUOVI24 Johdon- ja huollonkurssi

Loading Loading...

Ajankohta 1.3.2024 - 3.3.2024
Aika 9.00 - 18.00
Kesto 3 päivää
Kertausharjoituspäivät 3
Paikkakunta
Paikkakunta Säkylä
Ilmoittautumisaika 7.11.2023 14.58 - 15.2.2024 23.00


Tavoite

Kurssin suorittamisen jälkeen harjoituksen johto- ja tukiosaston henkilöt tietävät, miten Lounais-Suomen maanpuolustuspiirin harjoitusviikonloppu rakennetaan ja osaavat yhteistyössä kurssinjohtajien kanssa laatia harjoituksen tukipyynnön, turvallisuussuunnitelmat, riskienarvioinnit ja materiaalitilauksen sekä perustaa, johtaa ja purkaa harjoituksen.

Kenelle kurssi soveltuu

Kurssi on tarkoitettu TALVIHUOVI24 harjoituksen johdolle ja harjoituksen huolto-organisaatiolle. Jokainen osallistuja käy ilmoittautumassa itse kurssille.
Harjoituksen tukiorganisaation perustamistehtäviin tarvitaan myös uusia toimijoita. Mikäli olet kiinnostunut tukiosaston tehtävistä, ilmoittaudu kurssille. Tukitehtäviin voi osallistua ilman edeltävää kokemusta.

Esitiedot

Kurssilaiset on vakuutettu kurssin aikana.
Kurssille osallistujan on kurssille saapumisen yhteydessä todistettava henkilöllisyytensä.
Varmistathan, että sähköpostiosoite on oikein MPK-kortilla. MPK:n piirit viestivät osallistujille sähköpostilla, mm. kurssille hyväksymisestä ja mahdollisista muutoksista.

Sisältö

Sisältö ilmoitetaan osallistujille erikseen.

Hinta

Kurssi on osallistujille maksuton.
Mikäli kurssille hyväksytty osallistuja jättää käyttämättä kurssipaikan ilmoittamatta siitä etukäteen, perittävä maksu on 30 euroa.
Ilmoittautumisen voi perua, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus onnistuu omalta MPK-kortilta, koulutuskalenteri.mpk.fi. Lähempänä kurssin alkua osallistumista ei voi perua ilman pätevää syytä (esim. sairastuminen, loukkaantuminen, työeste). Tällaisista esteistä tulee ilmoittaa sähköpostitse lounais-suomi@mpk.fi

Koulutuspaikka

Porin Prikaati
Porilaistie 1
27800 Säkylä

Yhteystiedot

Harjoituksen johtaja: Tatu Lertola
tatu.lertola@gmail.com
Kurssin hallinto: Koulutuspäällikkö Teijo Heinonen
teijo.heinonen@mpk.fi