Sovellettu reserviläisammunta (SRA) -harjoittelu

Loading Loading...

Ajankohta 29.2.2024
Aika 16.30 - 20.00
Kesto 0,5
Kertausharjoituspäivät 0
Paikkakunta
Paikkakunta Kajaani
Ilmoittautumisaika 15.11.2023 16.00 - 15.2.2024 12.00


Tavoite

Kurssilla harjoitellaan pistoolin kanssa toimimista koteloa käyttäen ja ammutaan SRA -käytännön kokeeseen liittyviä harjoitteita. Kurssin jälkeen osallistujat ovat harjaantuneet pistooliammunnassa ja osaavat turvalliset käytänteet SRA-sääntöjen edellyttämällä tavalla.

Kenelle kurssi soveltuu

Kurssi soveltuu kaikille pistooliammunnasta kiinnostuneille täysi-ikäisille, joilla on SRA-teoriakoe suoritettuna tai kokemusta MPK:n pistoolikursseilta, joilla on harjoiteltu pistoolin käsittelyä koteloa käyttäen.
Varomääräys kuulon suojaamisesta kieltää raskaana olevien osallistumisen ammuntoihin.

Esitiedot

Kertaa SRA-säännöt (tiedostolinkkinä). Ota mukaan oma tukeva vyö, johon voidaan kiinnittää MPK:n pistoolikotelo. Varaudu säänmukaisella vaatetuksella ja varustuksella. Kurssilla ei tarjota ruokaa tai juomaa, joten varaa tarvitsemasi omat eväät mukaan.
Sotilasalueelle tulijalla on oltava esittää voimassa oleva poliisin myöntämä henkilökortti tai passi.

Sisältö

Harjoitellaan asekäsittelyalueella toimimista, pistoolikotelosta toimimista, ampuma-asentoa, aseotetta ja ammutaan lopuksi pari harjoitusta SRA-käytännön kokeesta.

Hinta

30,00 EUR + alv 0%
Omaa asetta ja patruunoita käyttävillä osallistumismaksu on 15 euroa.
Laskutus tapahtuu kurssin jälkeen.
Mikäli kurssille hyväksytty osallistuja jättää käyttämättä kurssipaikan ilmoittamatta siitä etukäteen, peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan.
Ilmoittautumisen voi perua, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus onnistuu omalta MPK-kortilta, koulutuskalenteri.mpk.fi. Lähempänä kurssin alkua osallistumista ei voi perua ilman pätevää syytä (esim. sairastuminen, loukkaantuminen, työeste). Tällaisista esteistä tulee ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse suoraan kurssin järjestävään koulutuspaikkaan.

Koulutuspaikka

Hoikanportin ampumarata
Lehtovaarantie 450
87100 Kajaani

Yhteystiedot

Kurssinjohtaja Jyrki Pesonen
mpk.posti@jyge.net
0505650471

Kurssin hallinto
Valmiuspäällikkö Jari Ruskela
jari.ruskela@mpk.fi