Lounais-Suomen ampumaharjoitus24 Taistelu rakennetulla alueella kouluttajakoulutus

Loading Loading...

Ajankohta 14.6.2024 - 16.6.2024
Aika 18.00 - 16.00
Kesto 2,5 päivää
Kertausharjoituspäivät 2
Paikkakunta
Paikkakunta Niinisalo
Ilmoittautumisaika 17.11.2023 10.52 - 30.5.2024 23.00


Tavoite

Yhtenäistää LSMPP:n taistelu rakennetulla alueella (TRA) kouluttajien osaamista koulutusohjelman sisällön mukaisissa aiheissa ja jakaa hyviä koulutuskäytänteitä TRA-koulutusohjelman mukaisten kurssien järjestämisessä.

Kenelle kurssi soveltuu

Kurssi on kohdennettu ensisijaisesti Lounais-Suomen maanpuolustuspiirin TRA kouluttajat pooliin kuuluville ja pooliin haluaville kouluttajille.

Esitiedot

Kurssilaiset on vakuutettu kurssin aikana.
Kurssille osallistujan on kurssille saapumisen yhteydessä todistettava henkilöllisyytensä.
Varmistathan, että sähköpostiosoite on oikein MPK-kortilla. MPK:n piirit viestivät osallistujille sähköpostilla, mm. kurssille hyväksymisestä ja mahdollisista muutoksista.

Sisältö

Koulutus on kouluttajakoulutusta. Kurssin ohjelma lähetetään ilmoittautuneille kurssikirjeessä noin kaksi viikkoa ennen kurssia.

Hinta

Kurssi on osallistujille maksuton.
Mikäli kurssille hyväksytty osallistuja jättää käyttämättä kurssipaikan ilmoittamatta siitä etukäteen, perittävä maksu on 30 euroa.
Ilmoittautumisen voi perua, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus onnistuu omalta MPK-kortilta, koulutuskalenteri.mpk.fi. Lähempänä kurssin alkua osallistumista ei voi perua ilman pätevää syytä (esim. sairastuminen, loukkaantuminen, työeste). Tällaisista esteistä tulee ilmoittaa sähköpostitse lounais-suomi@mpk.fi

Koulutuspaikka

Niinisalon varuskunta
Varuskunnantie 112
38841 Niinisalo

Yhteystiedot

Kurssinjohtaja: Jussi Sainio
j.a.k.sainio@gmail.com
Kurssin hallinto: Koulutuspäällikkö Hannu Lammintausta
hannu.lammintausta@mpk.fi