Informaatioturvallisuuden seminaari

Loading Loading...

Ajankohta 25.5.2024
Aika 9.00 - 16.00
Kesto 1
Kertausharjoituspäivät 0
Paikkakunta
Paikkakunta Kouvola
Ilmoittautumisaika 15.1.2024 9.00 - 15.5.2024 9.00


Tavoite

Kurssille osataan tulkita mediasta saatua tietoa ja ymmärretään minkälaisia keinoja ja menetelmiä voidaan käyttää sekä tunnistetaan, kun itse saatetaan
olla informaatiovaikuttamisen kohteena.

Kenelle kurssi soveltuu

Kaikille kansalaisille soveltuva koulutus.

Esitiedot

Seminaari toteutetaan Kouvolassa ja tarkka paikka ilmoitetaan kurssille hyväksytyille, kun on tiedossa seminaariin ilmoittautuneiden lukumäärä.

Sisältö

Informaatioturvallisuuden seminaari on päivän mittainen koulutus, jossa käydään läpi ajankohtaisen teeman kautta informaatioturvallisuutta.

Hinta

30,00 EUR + alv 0%
Koulutuspäivän hintaan sisältyy opetus, opetusmateriaali, ohjelmaan merkityt ateriat sekä mahdollisen oppimisympäristön käyttö ja vakuutusturva.

Mikäli kurssille hyväksytty osallistuja jättää käyttämättä kurssipaikan ilmoittamatta siitä etukäteen, peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan.

Ilmoittautumisen voi perua, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus onnistuu omalta MPK-kortilta, https://koulutuskalenteri.mpk.fi. Lähempänä kurssin alkua osallistumista ei voi perua ilman pätevää syytä (esim. sairastuminen, loukkaantuminen, työeste). Tällaisista esteistä tulee ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse suoraan kurssin järjestävään piiriin.

Koulutuspaikka

Kouvola
45100 Kouvola

Yhteystiedot

Kurssin johtaja: Marko Kalliokoski, kalliokoskima@gmail.com, 0400987944
Kurssin hallinto: Koulutuspäällikkö Roy Ylijoki, roy.ylijoki@mpk.fi, 0453222356