KEVÄTSÄÄKSI24 - ICCS

Loading Loading...

Ajankohta 12.4.2024 - 14.4.2024
Aika 18.00 - 16.00
Kesto Kolme päivää
Kertausharjoituspäivät 2
Paikkakunta
Paikkakunta Pirkkala
Ilmoittautumisaika 30.11.2023 12.00 - 7.4.2024 23.00


Tavoite

Kurssin jälkeen taistelija osaa ja ymmärtää taistelijan perustaitoja (ICCS). Kurssilla koulutusaiheina on taktinen asekäsittely, suojelukoulutus, iskun jälkeinen tiedustelu (IJT), alkusammutus ja taisteluensiapu.

Kenelle kurssi soveltuu

Soveltuu kaikille ilmavoimien tukikohdan joukoille pois lukien lentotekninen henkilöstö sekä viestijoukot. Satakunnan lennosto valitsee koulutukseen osallistujat.

Esitiedot

Ota mukaan ajokortti tai henkilötodistus sekä riittävä määrä alusvaatteita, peseytymisvälineet sekä pyyheliina. Tule kurssille terveenä!

Sisältö

ICCS eli yksittäisen sotilaan perustaitoja opettava ja kertaava kurssi. Painopiste on taktisessa asekäsittelyssä.

Hinta

Sotilaallisia valmiuksia palveleva koulutus on osallistujille maksuton, sisältäen sisältäen muonituksen, majoituksen, vakuutusturvan kurssipaikalla, koulutuksen ja suojavaatetuksen kurssin ajaksi.

Mikäli kurssille hyväksytty osallistuja jättää käyttämättä kurssipaikan ilmoittamatta siitä etukäteen, perittävä maksu on 30 euroa.
Ilmoittautumisen voi perua, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus onnistuu omalta MPK-kortilta, koulutuskalenteri.mpk.fi. Lähempänä kurssin alkua osallistumista ei voi perua ilman pätevää syytä (esim. sairastuminen, loukkaantuminen, työeste). Tällaisista esteistä tulee ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse suoraan kurssin järjestävään koulutuspaikan yhteyshenkilölle.

Koulutuspaikka

Satakunnan lennosto, Pirkkalan tukikohta
Varuskunnantie 274
33960 Pirkkala

Yhteystiedot

Valmiuspäällikkö Reino Mäkelä
reino.makela@mpk.fi, +358 400 646685