Tukikohdan taistelijan taidot, jatkokurssi

Loading Loading...

Ajankohta 9.8.2024 - 11.8.2024
Aika 16.00
Kesto
Kertausharjoituspäivät 2
Paikkakunta
Paikkakunta Tikkakoski
Ilmoittautumisaika 28.11.2023 16.50 - 26.7.2024 18.00


Tavoite

Tukikohdan taistelijan taidot jatkokurssin jälkeen osallistuja tuntee ja osaa kiväärin turvallisen käsittelyn ja ammunnan, kulunvalvontapaikalla tehtävät toimenpiteet, pelastautumis- ja suojelukoulutuksen merkityksen sekä tuntee 12,7 Ilmatorjuntakiväärin ja osaa LV 241 viestilaitteen käytön.

Kenelle kurssi soveltuu

Kurssi on lähtökohtaisesti kohdennettu Ilmavoimien suojaamisen joukkoihin koulutetulle ja sijoitetulle reserviläisille, joille on lähetetty ns. henkilökohtainen suosituskirje. Kurssille voi ilmoittautua muutkin ilmavoimien reserviläiset. Mikäli et ole saanut kutsukirjettä, syötä kysymyskenttään 0000. Valinnan osallistujista tekee Ilmasotakoulu yhteistyössä MPK:n kanssa.

Esitiedot

Kurssilaisille jaetaan suojavaatetus (M05) ja taisteluvarustus sekä majoittumisvälineet. Ota mukaasi peseytymisvälineet, riittävä määrä alusvaatteita ja sukkia sekä juomapullo. Majoittuminen on telttamajoituksessa.

Tule kurssille terveenä!

Sisältö

Kurssilla käsitellään seuraavia aiheita:
Koulutus aiheina on:
• Kivääri käsittely- ja ammuntakoulutus
• Kuluvalvontapaikka
• 12,7 ITKK
• LV241 viestikoulutus
• Pelastus- ja suojelukoulutus

Tarkempi viikko-ohjelma ja kurssikirje lähetetään kurssille hyväksytyille sähköpostilla viikkoa ennen kurssin alkua.

Hinta

Sotilaallisia valmiuksia palveleva koulutus on osallistujille maksuton sisältäen muonituksen, majoituksen, vakuutusturvan kurssipaikalla, koulutuksen ja suojavaatetuksen kurssin ajaksi.

Mikäli kurssille hyväksytty osallistuja jättää käyttämättä kurssipaikan ilmoittamatta siitä etukäteen, perittävä maksu on 30 euroa.
Ilmoittautumisen voi perua, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus onnistuu omalta MPK-kortilta, koulutuskalenteri.mpk.fi. Lähempänä kurssin alkua osallistumista ei voi perua ilman pätevää syytä (esim. sairastuminen, loukkaantuminen, työeste). Tällaisista esteistä tulee ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse suoraan kurssin järjestävään koulutuspaikan yhteyshenkilölle.

Koulutuspaikka

Vanha esikuntakomppania
Immolantie 9
41160 Tikkakoski

Yhteystiedot

Kurssinjohtaja Aleksi Valkonen

Koulutuspäällikkö Kimmo Rantanen
kimmo.rantanen@mpk.fi, puh. 040 530 8860