Lakia-Jukolan viesti, MPK:n joukkueen osallistuminen

Loading Loading...

Ajankohta 1.4.2024 - 16.6.2024
Aika 9.00 - 16.00
Kesto Kisaviikonloppu 15.-16.6. sekä kaksi tai kolme harjoitusta iltaisin huhti- ja toukokuussa
Kertausharjoituspäivät 0
Paikkakunta
Paikkakunta
Ilmoittautumisaika 3.1.2024 14.27 - 31.5.2024 9.00


Tavoite

Kurssin tavoite on osallistua Jukolan viestiin sekä Venlojen viestiin ja saada niistä hyväksytty tulos. Kurssilaiset saavat suunnistusvalmennusta kahtena lähiopetusiltana sekä omatoimisia suunnistusharjoituksia tehtäväkseen. Hyväksytty suoritus oikeuttaa myös kenttäkelpoisuuden suunnistusosion osoitukseen.

Kenelle kurssi soveltuu

Kurssi soveltuu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita Jukolan tai Venlojen viestiin osallistumisesta sekä saamaan suunnistusopetusta.

Esitiedot

Kurssille otetaan mukaan kaikki halukkaat ja itse Jukolan viestiin osallistuvaa joukkueeseen valitaan 7 juoksija myöhemmin ilmoitetuin perustein. Venloihin valitaan samoin perustein 4 juoksijaa. Jos halukkuutta riittää useampaan joukkueeseen, voidaan kisaan ilmoittaa useampi joukkue.
Kisapaikalla yövytään omissa majoitteissa.

Sisältö

Kurssi avataan Teams-palaverilla ja teoriaoppitunnilla huhtikuun alussa. Kurssilla pidetään kaksi käytännön suunnistusharjoitusta keväällä. Toinen pyritään pitämään järjestäjien virallisella harjoituskartalla Porvoossa. Päivämäärät sovitaan yhdessä sellaisiksi, että ne sopivat kaikille.
Itse kisaviikonlopun aikataulut sovitaan ja ilmoitetaan myöhemmin.

Hinta

30,00 EUR + alv 0%
Osallistumismaksu sisältää harjoitukset, kisaan osallistumisen sekä MPK:n tapaturmavakuutuksen.
Mikäli kurssille hyväksytty osallistuja jättää käyttämättä kurssipaikan ilmoittamatta siitä etukäteen, peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan.
Ilmoittautumisen voi perua, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus onnistuu omalta MPK-kortilta, koulutuskalenteri.mpk.fi. Lähempänä kurssin alkua osallistumista ei voi perua ilman pätevää syytä (esim. sairastuminen, loukkaantuminen, työeste). Tällaisista esteistä tulee ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse suoraan kurssin järjestävään piiriin.

Koulutuspaikka

Kauhava ja pääkaupounkiseutu

Yhteystiedot

Kurssinjohtaja ja joukkueen valmentaja:
Harry Sainio
Liikuntapäällikkö MpK Etelä-Suomi
040-9031721
harry.sainio@mpk.fi