Reserviläisten kuntotestaajakurssi, teoria

Loading Loading...

Ajankohta 15.6.2024 - 15.12.2024
Aika 12.09 - 16.00
Kesto 8 tuntia
Kertausharjoituspäivät 0
Paikkakunta
Paikkakunta
Ilmoittautumisaika 6.2.2024 11.33 - 30.11.2024 16.00


Tavoite

Kuntotestaajakoulutuksen tavoitteena on kouluttaa piireille osaavia kuntotestaajia, jotka toimeenpanevat turvallisia ja laadukkaita kuntotestejä reserviläisille.

Kenelle kurssi soveltuu

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, joilla on kiinnostusta reserviläisten kuntotestauksesta ja lisäksi omaavat liikunnallista osaamista, esimerkiksi ovat toimineet käytännön valmennustehtävissä, sekä saaneet siihen tarvittavan koulutuksen. Henkilö on lisäksi koulutuksen jälkeen halukas sitoutumaan reserviläisten kuntotestaukseen vähintään 3 - 5 vuodeksi.

Esitiedot

Opinnot koostuvat kahdesta osasta. Teoriaopetus toteutetaan itseopiskeluna MPKMoodlessa. Kurssin hyväksytty suoritus mahdollistaa osallistumisen lähiopetukseen piirien järjestämille kursseille.

Sisältö

Teoriaopetus koostuu reserviläisten kuntotestaamisen ja kuntotestien toimeenpanon perusteista, sekä turvallisuudesta. Teoriakurssin opintojen laajuus on 8 tuntia. 
Kurssin hyväksytty suoritus mahdollistaa osallistumisen piirien toimeenpanemaan lähiopetukseen, jonka painopiste on kuntotestien käytännön toteutuksessa ja johtamisessa. Lähiopintojen laajuus on 8 - 10 tuntia.
Molempien osakokonaisuuksien hyväksytty suoritus antaa osallistujalle reserviläisten kuntotestaajaoikeuden, joka vahvistetaan piirien esityksestä puolustusvoimien aluetoimistoissa.

Hinta

Koulutuspaikka

Verkkokurssi MPKMoodlessa ja lähiopinnot piireittäin.

Yhteystiedot

MPK:n liikuntapäällikkö Matti Santtila, matti.santtila@mpk.fi
Piirien liikuntapäälliköt, tiedot MPK:n sivuilta.