Etsintä- ja pelastusharjoituksen tukikurssi (SAR Pohjanmaa 24)

Loading Loading...

Ajankohta 8.5.2024 - 13.5.2024
Aika 9.00 - 16.00
Kesto 4
Kertausharjoituspäivät 0
Paikkakunta
Paikkakunta Kauhava
Ilmoittautumisaika 16.2.2024 13.07 - 3.5.2024 16.00


Tavoite

Kurssin tavoitteena on tukea SAR-harjoituksen toteuttamista. Kurssin jälkeen osallistujat tukihenkilöt osaavat harjoitusviikonlopun rakentamisen sekä tuntevat harjoituksen harjoituksen turvallisuussuunnitelmat, riskienarvioinnit ja materiaalitilauksen sekä harjoituksen perustamisen, johtamisen ja purkamisen.

Kenelle kurssi soveltuu

Harjoituksen kouluttajille sekä henkilöille, jotka haluavat tukea SAR-harjoituksen toimeenpanoa.

Esitiedot

Kurssilaisille jaetaan maastopuku ja -lakki, poolopaita sekä majoittumisvälineet. Ota mukaasi sisäliikunta- ja peseytymisvälineet sekä riittävä määrä alusvaatteita ja sukkia.

Sisältö

Huollon järjestelyjä, kuljetuksia ja muonittamista.

Hinta

SAR-harjoituksen tukikurssi on osallistujille maksuton, sisältäen muonituksen, majoituksen, vakuutusturvan kurssipaikalla, koulutuksen ja suojavaatetuksen kurssin ajaksi.

Mikäli kurssipaikkaan hyväksytty osallistuja jättää käyttämättä kurssipaikan ilmoittamatta siitä etukäteen, peritään kurssista 30 euroa. Ilmoittautumisen voi perua, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus onnistuu omalta MPK-kortilta, koulutuskalenteri.mpk.fi. Lähempänä kurssin alkua osallistumista ei voi perua ilman pätevää syytä (esim. sairastuminen, loukkaantuminen, työeste). Tällaisista esteistä tulee ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse suoraan koulutuspaikan valmiuspäällikölle

Koulutuspaikka

Kauhavan koulutuspaikka
Loppusuora 7
62200 Kauhava

Yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Ahti Piikki
050 350 3850, ahti.piikki@mpk.fi

Valmiuspäällikkö Markku Metsäpelto
050 502 0259, markku.metsapelto@mpk.fi