Reserviläisen kuntotestit (Lihaskuntotesti ja Cooper / UKK-kävely)

Loading Loading...

Ajankohta 4.4.2024
Aika 17.30 - 20.00
Kesto 0,5
Kertausharjoituspäivät 0
Paikkakunta
Paikkakunta Vierumäki
Ilmoittautumisaika 27.3.2024 16.00 - 4.4.2024 17.30


Tavoite

Reserviläisen fyysisen kunnon testaus. Kaikki suorittavat lihaskuntotestin, lisäksi alle 45-vuotiaat suorittavat Cooper-testin ja 45 vuotta täyttäneet UKK-kävelytestin.

Kenelle kurssi soveltuu

Kurssi on avoin kaikille 18 vuotta täyttäneille. Kurssilaisille ei lähetetä erillistä kurssille hyväksymisilmoitusta sähköpostitse.

Esitiedot

Ennen kuntotestejä tehdään aina vähintään 15 minuutin alkuverryttely, jolla varmistetaan lihasten suorituskykyisyys testeissä ja vähennetään vammautumisen riskiä. Lihaskuntotestien eri osioiden välille varattaan 5–10 minuutin palautumisaika.

Kuntotestit voidaan suorittaa yhden päivän aikana, kun varmistetaan, että lihaskuntotestien ja kestävyystestin välillä on vähintään kahden tunnin palautumisaika. Lihaskuntotesti tehdään tällöin ensimmäisenä.

Sisältö

Kestävyystesti
o 12-minuutin juoksutesti
o UKK-instituutin kävelytesti
▪ yli 45-vuotiaat ja riskiryhmään kuuluvat reserviläiset

Lihaskuntotestit
o vauhditon pituushyppy
o istumaannousu
o etunojapunnerrus.

Hinta

Testi on osallistujalle maksuton sisältäen vakuutuksen ja testauksen.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa seitsemän (7) vuorokautta ennen kurssin alkua oman MPK-kortin kautta tai ilmoittamalla perumisesta piiriin, joka koulutuksen järjestää. Tämän jälkeen kurssille osallistumista ei voi peruuttaa ilman pätevää syytä, ja kurssimaksu on maksettava. Päteväksi syyksi perumiseen katsotaan esimerkiksi sairastuminen tai loukkaantuminen.

Maksuttomilla kursseilla peritään 30 euron maksu, mikäli kurssille hyväksytty osallistuja peruu osallistumisensa määräajan umpeuduttua ilman pätevää syytä tai jättää saapumatta kurssille.

Koulutuspaikka

Suomen Urheiluopisto Vierumäki
Pihkalantie 1
19120 Vierumäki

Yhteystiedot

Kursssinjohtaja Markus Halonen
info@kunnonmuutos.fi

Kurssia hallinnoi
Valmiuspäällikkö
Kai Merenlahti
040 822 5517
kai.merenlahti@mpk.fi