Military Cross Training Santahaminassa

Loading Loading...

Ajankohta 3.8.2024
Aika 11.00 - 13.00
Kesto n. 2 h
Kertausharjoituspäivät 0
Paikkakunta
Paikkakunta
Ilmoittautumisaika 27.5.2024 10.43 - 18.7.2024 11.00


Tavoite

Kurssilla tehdään reserviläisen fyysistä toimintakykyä kehittäviä harjoitteita niin erilaisilla lisäpainoilla kuin omalla kehonpainolla.

Kenelle kurssi soveltuu

Kurssi soveltuu kaikille fyysisestä toimintakyvystään ja sen kehittämisestä kiinnostuneille. Harjoituksessa testataan omia rajoja, mutta jokainen tekee kuitenkin harjoituksen omalla tasollaan. Harjoitukseen pystyvät osallistumaan kaikki perusterveet liikuntaa jollain tasolla harrastavat henkilöt.

Esitiedot

Harjoitus tehdään MPKK:n urheilukentällä ja sen vieressä olevalla ulkoliikuntapaikalla. Vaatetus ja jalkineet sen mukaan. Pukeutumis- ja peseytymistiloja emme valitettavasti voi tarjota. Myös harjoituksen aikana tarvittava juotava on syytä varata mukaan jo kotoa.

Sisältö

Kokoontuminen klo 11.15 Santahamina urheilukentällä.
Aluksi tehdään johdetusti lämmittely ja sen jälkeen itse harjoitus. Harjoitus sisältää niin voima- kuin kestävyysharjoituksia.

Hinta

10,00 EUR + alv 0%
Mikäli kurssille hyväksytty osallistuja jättää käyttämättä kurssipaikan ilmoittamatta siitä etukäteen, peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan.
Ilmoittautumisen voi perua, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus onnistuu omalta MPK-kortilta, koulutuskalenteri.mpk.fi. Lähempänä kurssin alkua osallistumista ei voi perua ilman pätevää syytä (esim. sairastuminen, loukkaantuminen, työeste). Tällaisista esteistä tulee ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse suoraan kurssin järjestävään piiriin.

Koulutuspaikka

Santahaminan urheilukenttä

Yhteystiedot

Kurssinjohtaja: Jarkko Paananen
jarkko.paananen@mpk.fi
Harry Sainio
Liikuntapäällikkö MPK Etelä-Suomi
harry.sainio@mpk.fi