Radioamatöörikurssi (perusteet) / HELA19

Loading Loading...

Ajankohta 14.9.2019
Aika 8:00 - 18:00
Kesto 1
Kertausharjoitus-vuorokaudet 0
Paikkakunta
Paikkakunta Kauhava
Ilmoittautumisaika 7.9.2019 mennessä
MPK kurssinumero 7200 19 13032


Tavoite

MPK:n Kauhavan koulutuspaikka järjestää radioamatööritoiminnan esittely- ja koulutus päivän, jossa tutustutaan radioamatööritoiminnan perusteisiin.
Radioamatööreillä on maailmalla merkittävä rooli tilapäisten viestiyhteyksien rakentamisessa esim. suurten luonnonkatastrofien, tsunamien, maanjäristysten ja suurten metsäpalojen, sekä myrskyjen jälkeen, joissa luodaan yhteyksiä viranomaisille, auttajille ja tilanteen uhreille. Kurssilla saat tietoa siitä miten voit olla mukana esim. ns. kyläverkon toiminnassa.
Kurssi on hyvä alku lähteä suorittamaan radioamatöörien perusluokan tutkinto. Tietoa tarvittavasta opiskelumateriaalista ym. saa kurssilla.

Kenelle kurssi soveltuu

Kurssi on suunnattu erityiseti nuorille (yli 16 v) radioteitse tapahtuvasta viestiliikenteestä ja radioamatööritoiminnasta kiinnostuneille henkilöille. Kurssi voivat osallistua myös muut radiamatööritoiminnasta kiinostuneet suomen kansalaiset.

Sisältö

Kurssilla tutustumme radiolaitteisiin, rakennamme radioamatööriaseman, tutustumme antennien toimintaperusteisiin ja pidämme radioamatööriyhteyksiä lähelle ja kauas.

Hinta

10,00 EUR + alv 0%

Koulutuspaikka

LSK Business Park (ent. Lentosotakoulu), Kauhava
Sotakouluntie
62200 Kauhava

Kieli

suomi

Kysy lisätietoja

Kurssinjohtaja Janne Strang
Koulutuspäällikkö Juhani Alkio p. 040 725 4531.