SoMa. Sotilaskotitoiminta poikkeusoloissa kurssi

Loading Loading...

Ajankohta 16.8.2019 - 18.8.2019
Aika
Kesto 3 vrk
Kertausharjoituspäivät 0
Paikkakunta
Paikkakunta Lappeenranta
Ilmoittautumisaika


Tavoite

Kurssin tavoitteena on antaa perustietoa kanttiinijoukkueen toiminnasta. Opastaa sotilaskotisisaria ja sisariksi aikovia toimimaan erilaisissa tehtävissä niin toimistossa, varastossa, leipomossa kuin myyntiautossakin tai sen korvaavassa maastomyyntipaikassa.
Kurssin käytyä tulee kurssilaisen osata leipoa munkkeja kenttäleipomossa, tietää montako pulloa on levy limsaa, millaisilla tilityskaavakkeilla päiväkassa tilitetään ja kuinka inventoidaan kurssin jälkeen varastoon jääneet tavarat sekä kuka vastaa oikeaan myyntipaikkaan suunnistamisesta.

Kenelle kurssi soveltuu

Sotilaskotisisarille tai sisariksi aikoville naisille ja miehille, heille jotka ovat erityisesti kiinnostuneet liikkuvasta sotilaskotityöstä tai sotilaskotitoiminnasta poikkeusoloissa.

Suositeltavat esitiedot

SoMa 2019- harjoitus on Sotilaskotiliiton ja Maanpuolustusnaisten liiton yhteinen harjoitus ja siksi em. liittoihin kuuluminen on eduksi. Harjoitukseen osallistuminen edellyttää hyvää terveyttä ja normaalia kuntoa. Hygieniapassi tai vastaavat tiedot ovat eduksi, ei kuitenkaan välttämättömät. Avoin ja iloinen mieli on paras suositus kurssille.
Kurssille vaaditaan 18 vuoden ikä.

Hinta

75,00 EUR + alv 0%
Osallistumismaksu sisältää: suojavaatetuksen, majoituksen, ateriat ja vakuutuksen.

Koulutuspaikka

Lappeenranta
Lavolankatu 1
53900 Lappeenranta

Kysy lisätietoja

Kurssinjohtaja Margetta Ala-Krekola 0400-352725 ( 1.piiripaallikko@sotilaskotiliitto.fi )