Hilla - järjestyksenvalvojan kertauskurssi

Loading Loading...

Ajankohta 7.9.2019
Aika 8:00 - 21:00
Kesto 1
Kertausharjoitus-vuorokaudet 0
Paikkakunta
Paikkakunta Tikkakoski
Ilmoittautumisaika
MPK kurssinumero 3400 19 13014


Tavoite

Koulutus on tarkoitettu järjestyksenvalvojaksi hyväksytyille henkilöille, jotka ovat uusimassa järjestyksenvalvojaksi hyväksymistään. Uutta järjestyksenvalvojakorttia haetaan poliisilta ja edellytyksenä on hyväksytysti suoritettu järjestyksenvalvojan kertauskurssin suorittaminen.

Kenelle kurssi soveltuu

Kohderyhmä Järjestyksenvalvojakortin haltijat, joilla määräaikaisen kortin voimassaoloaika on päättymässä. Koulutuksesta saadulla todistuksella voi anoa uutta viiden vuoden hyväksyntää. Jos peruskoulutus on suoritettu 1.3.2007 jälkeen, kortin saa uusittua esittämällä voimassa olevan kertauskoulutustodistuksen, vaikka kortti olisi vanhentunut. Kertauskoulutuksen todistus on voimassa 6 kuukautta todistuksen päiväyksestä.

Kertauskoulutuksen tavoitteena on varmistua järjestyksenvalvojan ammattitaidon säilymisestä. Koulutuksessa kerrataan keskeisiä järjestyksenvalvojatoimintaan liittyviä asioita ja päivitetään lainsäädännössä tapahtuneet järjestyksenvalvojatoimintaan liittyvät muutokset.

Suositeltavat esitiedot

Järjestyksenvalvojan kertauskurssin (8h) koulutusohjelma on sisäministeriön määrittelemän sisällön mukainen. Koulutukseen sisältyy teoriakoulutuksen lisäksi käytännön harjoittelua turvallisuustarkastuksiin liittyen.

Voit osallistua kertauskoulutukseen milloin tahansa peruskoulutuksen suorittamisen jälkeen. Kertauskoulutustodistus on voimassa 6 kk koulutuksesta eli uutta hyväksyntää tulee hakea puolen vuoden sisällä koulutuksen suorittamisesta.

Sisältö

· Muuttunut lainsäädäntö
· Järjestyksenvalvojan tehtävät
· Järjestyksenvalvojan toimialue
· Järjestyksenvalvojan tunnukset
· Perusoikeuksien huomioiminen järjestyksenvalvojan tehtävissä
· Järjestyksenvalvojan oikeudet ja velvollisuudet
· Henkilön ja tavaroiden tarkastus
· Voimakeinojen käyttäminen (teoria)
· Hätävarjelu
· Yleinen kiinniotto-oikeus
· Järjestyksenvalvojan erityiset velvollisuudet ja rikosoikeudellinen suoja

Hinta

35,00 EUR + alv 0%
Sisältää myös sunnuntain kurssimaksun.

Koulutuspaikka

Ilmasotakoulu
Viestitie
41160 Tikkakoski

Kysy lisätietoja

Pekka.Tamminen@vapo.fi
ahti.piikki@mpk.fi