Nuorten reserviläisten päivä (kohdennettu kurssi)

Loading Loading...

Ajankohta 21.9.2019
Aika 9:00 - 17:30
Kesto 1
Kertausharjoitus-vuorokaudet 0
Paikkakunta
Paikkakunta Helsinki
Ilmoittautumisaika
MPK kurssinumero 1100 19 11995


Tavoite

Harjoituksen opetustarkoituksena ja tavoitteena on:
• kerrata ja harjoituttaa reserviläisten taitoja rynnäkkökivääriammunnassa
• antaa informaatiota reserviläisille vapaaehtoisten maanpuolustusjärjestöjen ja Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen toiminnasta ja niiden tarjoamista mahdollisuuksista osallistua maanpuolustukseen.

Kenelle kurssi soveltuu

Nuorille erikseen kutsutuille reserviläisille.

Suositeltavat esitiedot

Nuorten reserviläisten päivä 21.9.2019 toteutetaan Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) kurssina ja Puolustusvoimien vapaaehtoisena harjoituksena (VEH). Järjestelyistä vastaavat Uudenmaan ja Helsingin reserviläisjärjestöt, Puolustusvoimat sekä Maanpuolustuskoulutusyhdistys. Mukaan mahtuu 100 ensimmäistä, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen kannattaa siksi tehdä mahdollisimman pian. Ilmoittauduttuasi saat vahvistuksen onnistuneesta ilmoittautumisesta sähköpostitse elokuun alussa. Kurssille hyväksytyt saavat myöhemmin toisella viestillä vahvistuksen hyväksynnästä ja saapumisohjeet.

Sisältö

Lauantaina 21.9. ohjelma alkaa 09:00 ja päättyy klo 17:30 mennessä. Päivän aikana sinulle ei jaeta SA-suojavaatetusta. Pukeudu siksi sään mukaisiin ulkoiluvaatteisiin. Ammunnassa tarvittavat aseet, patruunat ja muut välineet, kuten myös vakuutus, ovat järjestävien tahojen puolesta. Osallistujilta ei peritä maksuja. Talo tarjoaa lounaan.

Hinta

Koulutuspaikka

Keskusampumarata, Santahamina
00860 Helsinki

Kysy lisätietoja

Kurssiin liittyvät asiat:
Helsingin Reserviupseeripiirin toiminnanjohtaja Tomi Alajoki (tomi.alajoki@hrup.fi

Kurssin hallinto:
Koulutuspäällikkö Juha Suvisaari, juha.suvisaari@mpk.fi