NASTA SAVOTAR 2020: Lääkintä, jatkotason kurssi

Loading Loading...

Ajankohta 24.4.2020 - 26.4.2020
Aika 9.00 - 15.00
Kesto 3 vrk
Kertausharjoitus-vuorokaudet 0
Paikkakunta
Paikkakunta Vekaranjärvi
Ilmoittautumisaika 5.2.2020 9.00 - 5.3.2020 22.00


Tavoite

Kurssin jälkeen kurssilainen osaa toteuttaa hätäensiapua maasto-olosuhteissa ja erilaisissa häiriötilanteissa tilapäisvälinein. Kurssi kehittää osallistujien perusen-siaputaitoja ja kykyä soveltaa ensiaputaitoja yllättävissä tilanteissa.

Kenelle kurssi soveltuu

Kurssi soveltuu terveydenhuollon tutkinnon suorittaneille ja perusensiaputaidot omaaville. Koska kurssi toteutetaan maasto-olosuhteissa, vaaditaan kurssilaiselta hyvää peruskuntoa. Ikäraja osallistujille on 18 vuotta.

Esitiedot

NASTA-harjoitukset ovat valtakunnallisia naisille kohdennettuja valmiusharjoituksia, jotka järjestetään vapaaehtoisten naisten voimin. Jatkotason kurssille osallistuminen edellyttää perusensiaputietojen ja -taitojen hallintaa tai terveydenhuollon tutkintoa. Harjoitukseen osallistuminen vaatii normaalia terveyttä ja kuntoa.
Harjoitukseen hyväksytyille lähetetään noin kuukautta ennen harjoitusta kirje, jossa kerrotaan tarkemmin jaettavista varusteista, aikataulusta ja ajo-ohjeesta. Maksuohjeet lähetetään osallistumismaksun suorittamista varten kurssilaiselle aikaisintaan 21 päivää ennen harjoitusta sähköpostitse tai e-kirjeenä. Osallistumisen peruuttaminen tätä ennen ei aiheuta kustannuksia.

Sisältö

Kurssilla harjoitellaan hätäensiapua maastossa ja toimintaa monipotilastilanteissa sekä ryhmätoimintaa. Kurssin sisältöihin kuuluu myös potilaskirjanpito, toimipai-kan perustaminen, logistiikka ja viestintä. Kurssi sisältää paljon toiminnallisia harjoituksia.

Hinta

75,00 EUR + alv 0%
Osallistumismaksuun sisältyy koulutus, majoitus, muonitus, vaatetus ja vakuutus

Koulutuspaikka

Karjalan Prikaati
Varuskuntatie 230
46141 Vekaranjärvi

Yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Pertti Pulkkinen, pertti.pulkkinen@mpk.fi
Kurssinjohtaja Hanne Lahtinen, puh. 040 520 9764, sp. hanne.lahtinen@gmail.com