NASTA SAVOTAR 2020: Viestintä

Loading Loading...

Ajankohta 24.4.2020 - 26.4.2020
Aika 9.00 - 15.00
Kesto 3 vrk
Kertausharjoitus-vuorokaudet 0
Paikkakunta
Paikkakunta Vekaranjärvi
Ilmoittautumisaika 5.2.2020 13.00 - 5.3.2020 22.00


Tavoite

Kurssilainen tuntee viestinnän perusteet sekä keskeisimmät viestintäkanavat. Ta-voitteena on oppia hyödyntämään tehokkaasti keskeisiä viestintäkanavia eri koh-deryhmien saavuttamiseksi.

Kenelle kurssi soveltuu

Soveltuu kaikille viestinnästä kiinnostuneille ja sitä työssään tai harrastuksessaan tarvitseville. Ikäraja osallistujille on 16 vuotta, alle 18-vuotiailla tulee olla vanhem-pien lupa.

Esitiedot

NASTA-harjoitukset ovat valtakunnallisia naisille kohdennettuja valmiusharjoituksia, jotka järjestetään vapaaehtoisten naisten voimin. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kurssikokemusta, mutta edellyttää perustietoja- ja taitoja sosiaalisesta mediasta sekä oman älypuhelimen toimintojen hallitsemista. Harjoitukseen osallistuminen vaatii normaalia terveyttä ja kuntoa. Koulutus on luonteeltaan kaikille naisille soveltuvaa peruskoulutusta.
Harjoitukseen hyväksytyille lähetetään noin kuukautta ennen harjoitusta kirje, jos-sa kerrotaan tarkemmin jaettavista varusteista, aikataulusta ja ajo-ohjeesta. Maksuohjeet lähetetään osallistumismaksun suorittamista varten kurssilaiselle aikaisintaan 21 päivää ennen harjoitusta sähköpostitse tai e-kirjeenä. Osallistumisen peruuttaminen tätä ennen ei aiheuta kustannuksia.

Sisältö

Kurssi tarjoaa erilaisia näkökulmia viestintään. Kurssilla käydään läpi viestinnän ja sosiaalisen median perusteet sekä kriisiviestinnässä huomioon otettavia asioita. Kurssilla opitaan, millainen on hyvä tiedote tai somejulkaisu. Osallistujilla tulee olla älypuhelin, tabletti tai tietokone mukana, sillä kurssilla tehdään erilaisia julkaisuja.

Hinta

75,00 EUR + alv 0%
Osallistumismaksuun sisältyy koulutus, majoitus, muonitus, vaatetus ja vakuutus.

Koulutuspaikka

Karjalan Prikaati
Varuskuntatie 230
46141 Vekaranjärvi

Yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Pertti Pulkkinen, pertti.pulkkinen@mpk.fi, 0408387198
Kurssinjohtaja Eeva-Kaisa Rouhiainen, puh. 040 778 3149, sp. eve@eevakaisarouhiainen.fi