NASTA SAVOTAR 2020: Lapsen kohtaaminen kriiseissä

Loading Loading...

Ajankohta 24.4.2020 - 26.4.2020
Aika 9.00 - 15.00
Kesto 3 vrk
Kertausharjoitus-vuorokaudet 0
Paikkakunta
Paikkakunta Vekaranjärvi
Ilmoittautumisaika 6.2.2020 9.00 - 2.3.2020 22.00


Tavoite

Koulutuksen jälkeen kurssilainen tunnistaa lapsen ja nuoren erityisaseman erilai-sissa kriisitilanteissa ja osaa perusperiaatteet lapsen ja nuoren kohtaamisessa sekä hallitsee varhaisen tukemisen ja kohtaamisen menetelmiä.

Kenelle kurssi soveltuu

Soveltuu 18 vuotta täyttäneille ja erityisen hyvin lasten sekä nuorten parissa työskenteleville tai alalle aikoville.

Esitiedot

NASTA-harjoitukset ovat valtakunnallisia naisille kohdennettuja valmiusharjoituk-sia, jotka järjestetään vapaaehtoisten naisten voimin. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kurssikokemusta tai ennakkotietoja tai -taitoja valitun kurssin aiheesta. Harjoitukseen osallistuminen vaatii normaalia terveyttä ja kuntoa. Koulutus on luonteeltaan kaikille naisille soveltuvaa peruskoulutusta.
Harjoitukseen hyväksytyille lähetetään noin kuukautta ennen harjoitusta kirje, jos-sa kerrotaan tarkemmin jaettavista varusteista, aikataulusta ja ajo-ohjeesta. Maksuohjeet lähetetään osallistumismaksun suorittamista varten kurssilaiselle aikaisintaan 21 päivää ennen harjoitusta sähköpostitse tai e-kirjeenä. Osallistumisen peruuttaminen tätä ennen ei aiheuta kustannuksia.

Sisältö

Kurssilla käsitellään kriisien vaikutusta lapseen ja nuoreen sekä harjoitellaan kohtaamista ja tukemista kriisitilanteessa. Kurssi vahvistaa käytännön harjoitusten avulla valmiutta kohdata ja tukea lasta ja nuorta kriisitilanteissa. Kurssilla käydään läpi mm. keskeiset lastensuojelun periaatteet ja opetellaan sekä psykologisen- että hätäensiavun antamista lapselle. Kurssi antaa valmiuksia jatkossa toimia vapaaehtoistyössä lasten parissa.

Hinta

75,00 EUR + alv 0%
Osallistumismaksuun kuuluu koulutus, majoitus, muonitus, vaatetus ja vakuutus.

Koulutuspaikka

Karjalan Prikaati
Varuskuntatie 230
46141 Vekaranjärvi

Yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Pertti Pulkkinen, pertti.pulkkinen@mpk.fi, 040 8387198
Kurssinjohtaja Merja Ikonen, puh. 050 505 2729, merja.h.ikonen@gmail.com