NASTA SAVOTAR 2020: Makean toiminnan joukot tutuiksi

Loading Loading...

Ajankohta 24.4.2020 - 26.4.2020
Aika 9.00 - 15.00
Kesto 3 vrk
Kertausharjoitus-vuorokaudet 0
Paikkakunta
Paikkakunta Vekaranjärvi
Ilmoittautumisaika 6.2.2020 9.00 - 2.3.2020


Tavoite

Kurssilainen tuntee elintarvikkeiden käsittelyyn liittyviä ohjeita maasto-olosuhteissa ja osaa toimia osana kanttiinijoukkuetta erityisesti tilapäisolosuhteissa. Tuntee Sotilaskotiliiton toimintaperiaatteet normaali- ja poikkeusoloissa.

Kenelle kurssi soveltuu

Ikäraja osallistujille on 16 vuotta, alle 18-vuotiailla tulee olla vanhempien lupa.

Esitiedot

NASTA-harjoitukset ovat valtakunnallisia naisille kohdennettuja valmiusharjoituksia, jotka järjestetään vapaaehtoisten naisten voimin. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kurssikokemusta tai ennakkotietoja tai -taitoja valitun kurssin aiheesta. Harjoitukseen osallistuminen vaatii normaalia terveyttä ja kuntoa. Koulutus on luonteeltaan kaikille naisille soveltuvaa peruskoulutusta.
Harjoitukseen hyväksytyille lähetetään noin kuukautta ennen harjoitusta kirje, jos-sa kerrotaan tarkemmin jaettavista varusteista, aikataulusta ja ajo-ohjeesta. Maksuohjeet lähetetään osallistumismaksun suorittamista varten kurssilaiselle aikaisintaan 21 päivää ennen harjoitusta sähköpostitse tai e-kirjeenä. Osallistumisen peruuttaminen tätä ennen ei aiheuta kustannuksia.

Sisältö

Kurssilla perehdytään kenttäleipomon toimintaan ja erilaisten raaka-aineiden käyttöön maasto-olosuhteissa. Kurssilla leivotaan myös munkkeja kenttäleipomossa. Lisäksi harjoitellaan sotilaskotiauton varustamista ja kanttiinitoimintaa. Kurssin osana käydään läpi ensiapua ja alkusammutusta. Hygieniaosaamistestin (hygieniapassi) voi suorittaa lisähintaan kurssilla.

Hinta

75,00 EUR + alv 0%
Osallistumismaksuun kuuluu koulutus, majoitus, muonitus, vaatetus ja vakuutus

Koulutuspaikka

Karjalan Prikaati
Varuskuntatie 230
46141 Vekaranjärvi

Yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Pertti Pulkkinen, pertti.pulkkinen@mpk.fi, 040 8387198
Kurssinjohtaja Eeva Riipinen, puh. 044 035 9200, sp. eeva.riipinen@gmail.com