NASTA SAVOTAR 2020: - Myrskyn silmässä, jatkokurssi

Loading Loading...

Ajankohta 24.4.2020 - 26.4.2020
Aika 9.00 - 15.00
Kesto 3 vrk
Kertausharjoitus-vuorokaudet 0
Paikkakunta
Paikkakunta Vekaranjärvi
Ilmoittautumisaika 6.2.2020 9.00 - 2.3.2020 22.00


Tavoite

Kurssilainen osaa toimia erilaisissa sään mukanaan tuomissa häiriö- ja onnetto-muustilanteissa ja pystyy auttamaan muita hätään joutuneita.

Kenelle kurssi soveltuu

Kokonaisturvallisuudesta kiinnostuneille 16 vuotta täyttäneille naisille, jotka ovat aiemmin käyneet Arjen turvallisuus tai Selviytyminen sähköttä -kurssin. Alle 18-vuotiailla tulee olla vanhempien lupa.

Esitiedot

NASTA-harjoitukset ovat valtakunnallisia naisille kohdennettuja valmiusharjoituksia, jotka järjestetään vapaaehtoisten naisten voimin. Jatkotason kurssille osallistuminen edellyttää aikaisempaa kurssikokemusta ja ennakkotietoja tai -taitoja valitun kurssin aiheesta. Koska kurssi toteutetaan pääosin maastossa, edellytetään kurssilaiselta myös säänkestävyyttä. Harjoitukseen osallistuminen vaatii normaalia terveyttä ja kuntoa.
Harjoitukseen hyväksytyille lähetetään noin kuukautta ennen harjoitusta kirje, jossa kerrotaan tarkemmin jaettavista varusteista, aikataulusta ja ajo-ohjeesta. Maksuohjeet lähetetään osallistumismaksun suorittamista varten kurssilaiselle aikai-sintaan 21 päivää ennen harjoitusta sähköpostitse tai e-kirjeenä. Osallistumisen peruuttaminen tätä ennen ei aiheuta kustannuksia.

Sisältö

Kurssilla perehdytään varautumiseen ja harjoitellaan toimimaan viranomaisten tukena häiriö- ja onnettomuustilanteiden aikana. Kurssi on hyvin käytännönläheinen ja toiminnallinen. Harjoitukset tehdään todenmukaisessa tilanteessa. Kurssilla harjoitellaan myös Virve-laitteen käyttöä. Kurssi järjestetään pääosin maasto-olosuhteissa, mutta majoitus on sisätiloissa.

Hinta

75,00 EUR + alv 0%
Osallistumismaksuun kuuluu koulutus, majoitus, muonitus, vaatetus ja vakuutus

Koulutuspaikka

Karjalan Prikaati
Varuskuntatie 230
46141 Vekaranjärvi

Yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Pertti Pulkkinen, pertti.pulkkinen@mpk.fi, 040 8387198
Kurssinjohtaja Merja Vihanto, puh. 040 700 4871, sp merja.vihanto@gmail.com