PikkuNASTA FANNI 2020, Joukkomuonitus maastossa

Loading Loading...

Ajankohta 2.10.2020 - 4.10.2020
Aika 18.00 - 15.00
Kesto 3 vrk
Kertausharjoituspäivät 0
Paikkakunta
Paikkakunta Taivalkoski
Ilmoittautumisaika 27.7.2020 9.00 - 26.8.2020 23.55


Tavoite

Kurssin jälkeen kurssilainen tuntee yleisimmät joukkomuonituksessa tarvittavat välineet ja osaa käyttää turvallisesti kenttäkeitintä muonituksen järjestämiseksi sekä toimia osana muonitusryhmää.

Kenelle kurssi soveltuu

Ikäraja osallistujille on 16 vuotta, alle 18-vuotiailla tulee olla vanhempien lupa. Kurssille osallistuminen vaatii normaalia kuntoa.

Esitiedot

PikkuNASTA-harjoitukset ovat valtakunnallisia naisille kohdennettuja valmiusharjoituksia, jotka järjestetään vapaaehtoisten naisten voimin. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kurssikokemusta tai ennakkotietoja tai -taitoja valitun kurssin aiheesta. Harjoitukseen osallistuminen vaatii normaalia terveyttä ja kuntoa. Koulutus on pääosin luonteeltaan kaikille naisille soveltuvaa peruskoulutusta.

Harjoitukseen hyväksytyille lähetetään noin kuukautta ennen harjoitusta kirje, jossa kerrotaan tarkemmin jaettavista varusteista, aikataulusta ja ajo-ohjeesta. Maksuohjeet lähetetään osallistumismaksun suorittamista varten kurssilaiselle aikaisintaan 21 päivää ennen harjoitusta sähköpostitse tai e-kirjeenä. Osallistumisen peruuttaminen tätä ennen ei aiheuta kustannuksia.

MPK tekee tarvittavia muutoksia koulutusten aikatauluihin valtioneuvoston ja viranomaisten suositusten mukaisesti. Ajantasainen tieto tilanteesta löytyy MPK:n uutisista: www.mpk.fi/ajankohtaista. MPK:n piirit ilmoittavat osallistujille mahdollisista muutoksista sähköpostilla. Varmistathan, että sähköpostiosoite on oikein MPK-kortilla.

Sisältö

Kurssilla perehdytään maasto-olosuhteissa tapahtuvaan elintarvikkeiden säilytykseen ja käsittelyyn. Kurssilaiset opettelevat reseptiikkaa ja laatimaan ruokalistoja sekä huoltamaan välineistöä. Kurssin aikana kurssilaiset valmistavat eri keitinmalleja käyttäen aterioita harjoitukseen osallistuville.

Hinta

60,00 EUR + alv 0%

Koulutuspaikka

Maijanlammen harjoitusalue
Ouluntie 58
93400 Taivalkoski

Yhteystiedot

Kurssiin liittyvät kyselyt:
Maili Ahola
Kurssinjohtaja
maili.ahola@gmail.com
p. 044 202 0441

Kurssin hallinto:
Harri Pekkala
MPK Oulun koulutuspaikan koulutuspäällikkö
harri.pekkala@mpk.fi
p. 040 668 2585