NASTA VINKA 2020 Informaatiovaikuttaminen

Loading Loading...

Ajankohta 27.11.2020 - 29.11.2020
Aika 9.00 - 16.00
Kesto 3 vrk
Kertausharjoitus-vuorokaudet 0
Paikkakunta
Paikkakunta Tikkakoski
Ilmoittautumisaika 27.8.2020 9.00 - 16.9.2020 15.00


Tavoite

Kurssilainen tuntee informaatiovaikuttamisen käsitteen ja osaa tulkita informaatiovaikuttamista, ottaa käyttöön suojautumiskeinoja sekä torjuu disinformaation levittämistä ja vaikuttavuutta.
Lisätä kurssilaisen ymmärrystä informaatiovaikuttamisesta ja antaa valmiuksia suojautua vaikuttamispyrkimyksiltä sekä torjua disinformaation leviämistä ja vaikuttavuutta. Kurssin jälkeen osallistujan medianlukutaito on kehittynyt ja hän tuntee erilaisia vaikuttamisen keinoja.

Kenelle kurssi soveltuu

Kurssi sopii erityisen hyvin työelämässä oleville, media- ja viestintäalan toimijoille sekä alan opiskelijoille. Kurssi on henkisesti vaativa.

Esitiedot

NASTA-harjoitukset ovat valtakunnallisia naisille kohdennettuja valmiusharjoituksia, jotka järjestetään vapaaehtoisten naisten voimin. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kurssikokemusta tai ennakkotietoja valitun kurssin aiheesta. Informaatiovaikuttamisen kurssille osallistujilla on kuitenkin oltava hyvät atk-taidot. Harjoitukseen osallistuminen vaatii normaalia terveyttä ja kuntoa.
Harjoitukseen hyväksytyille lähetetään noin kuukautta ennen harjoitusta kirje, jossa kerrotaan tarkemmin jaettavista varusteista, aikataulusta ja ajo-ohjeesta. Maksuohjeet lähetetään osallistumismaksun suorittamista varten kurssilaiselle aikaisintaan 21 päivää ennen harjoitusta sähköpostitse tai e-kirjeenä. Osallistumisen peruuttaminen tätä ennen ei aiheuta kustannuksia.

Sisältö

Informaatiovaikuttamisen kurssilla tutustutaan informaatiovaikuttamisen eri muotoihin, informaatiosotaan ja propagandalta suojautumiseen. Kurssilla tutustutaan informaatiovaikuttamiseen erilaisten case-harjoitusten avulla.
Kurssilaisilta edellytetään omaa kannettavaa tietokonetta tai tablettitietokonetta, jossa on langaton internetyhteys (wifi) tai älypuhelinta, jossa on dataliittymä.

Hinta

75,00 EUR + alv 0%
Osallistusmismaksuun sisältyy muonitus, majoitus, suojavaatetus, vakuutus kurssipaikalla ja koulutus.

Koulutuspaikka

Ilmasotakoulu
Viestitie 9, josta opastus
41160 Tikkakoski

Yhteystiedot

Kurssinjohtaja Leena Hietala, puh. 040 4161 250 sp. hietalle@gmail.com
Kurssin varajohtaja Helena Veid, puh. 044 9890 01, sp.helena.veid@pp.inet.fi
Koulutuspäällikkö Ahti Piikki, puh 0299 290901, ahti.piikki@mpk.fi