PikkuNASTA Huovitar 2021: Toiminta väkivaltaisessa ääritilanteessa

Loading Loading...

Ajankohta 26.3.2021 - 28.3.2021
Aika 18.00 - 15.00
Kesto 2,0 vrk
Kertausharjoituspäivät 0
Paikkakunta
Paikkakunta Säkylä
Ilmoittautumisaika 4.1.2021 9.00 - 19.2.2021 23.59


Tavoite

Kurssilainen muistaa ohjeita oman turvallisuutensa suunnitteluun ja toimintaan, kun aggressiivinen henkilö uhkaa tai hän joutuu väkivaltaiseen ääritilanteeseen. Hän ymmärtää, miten jälkikriisi syntyy ja kuinka sitä voi hoitaa. Hän osaa tunnistaa erilaisia uhka- ja vaaratekijöitä, jotka vaikuttavat turvalliseen liikkumiseen Suomessa ja ulkomailla. Kurssiin sisältyy käytännön harjoitteita, joiden avulla kurssilainen osaa soveltaa kurssilla oppimaansa käytännössä.

Kenelle kurssi soveltuu

Ei sovellu herkille eikä henkilöille, joilla on post-traumaattinen kriisi. Kurssille voi osallistua 18-vuotta täyttänyt.

Esitiedot

PikkuNASTA-harjoitukset ovat valtakunnallisia naisille kohdennettujavalmiusharjoituksia, jotka järjestetään vapaaehtoisten naisten voimin. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kurssikokemusta tai ennakkotietoja tai -taitoja valitun kurssin aiheesta. Jatkotaso on mainittu erikseen. Harjoitukseen osallistuminen vaatii normaalia terveyttä ja kuntoa. Koulutus on pääosin luonteeltaan kaikille naisille soveltuvaa koulutusta.
Harjoitus toteutetaan huomioiden valtakunnallinen covid-19 viruspandemiatilanne.
Harjoitukseen hyväksytyille lähetetään noin kuukautta ennen harjoitusta kirje, jossa kerrotaan tarkemmin jaettavista varusteista, aikataulusta ja ajo-ohjeesta. Maksuohjeet lähetetään osallistumismaksun suorittamista varten kurssilaiselle aikaisintaan 21 päivää ennen harjoitusta sähköpostitse tai e-kirjeenä. Osallistumisen peruuttaminen tätä ennen ei aiheuta kustannuksia.

Sisältö

Kurssilla käydään läpi kuvitteellisia väkivaltatilanteita ja harjoitellaan
suojautumiskeinoja ja erilaisia toimintamalleja. Perehdytään viranomaisten ohjeistuksiin turvallisesta liikkumisesta ja toiminnasta väkivaltaisessa ääritilanteessa. Kurssilla käsitellään myös lain näkökulmasta itsepuolustusta.

Hinta

60,00 EUR + alv 0%
Osallistumismaksuun sisältyy muonitus, majoitus, suojavaatetus, vakuutus kurssipaikalla ja koulutus.

Koulutuspaikka

Porin Prikaati
Porilaistie 1
27800 Säkylä

Yhteystiedot

Kurssinjohtaja
Maria Kivelä
p. 045 204 9788
maria.kivela@hotmail.fi

Kurssin varajohtaja
Mari Lasonen,
p. 050 528 0489,


Valmiuspäällikkö
Minna Nenonen
p. 050 374 4399,
minna.nenonen@mpk.fi