NASTA Merituuli 2021 Suomalainen nainen maanpuolustajana

Loading Loading...

Ajankohta 9.4.2021 - 11.4.2021
Aika 9.30 - 15.00
Kesto
Kertausharjoituspäivät 0
Paikkakunta
Paikkakunta Hamina
Ilmoittautumisaika 16.2.2021 13.00 - 28.2.2021 23.59


Kurssilainen osaa nimetä sotiemme aikana naisten kriisinkestokykyyn vaikuttaneita tekijöitä ja siirtää heidän henkistä perintöään nuoremmille sukupolville sekä löytää mahdollisuuksia osallistua kokonaismaanpuolustukseen nykypäivän Suomessa.

Kenelle kurssi soveltuu

Soveltuu kaikille ja kaikenikäisille. Alaikäraja osallistujille on 16 vuotta, alle 18-vuotiailla tulee olla vanhempien lupa.

Esitiedot

NASTA-harjoitukset ovat valtakunnallisia naisille kohdennettuja valmiusharjoituksia, jotka järjestetään vapaaehtoisten naisten voimin. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kurssikokemusta tai ennakkotietoja tai -taitoja valitun kurssin aiheesta. Harjoitukseen osallistuminen vaatii normaalia terveyttä ja kuntoa. Koulutus on luonteeltaan kaikille naisille soveltuvaa peruskoulutusta.
Harjoitus toteutetaan huomioiden valtakunnallinen covid-19 viruspandemiatilanne.
Harjoitukseen hyväksytyille lähetetään noin kuukautta ennen harjoitusta kirje, jos-sa kerrotaan tarkemmin jaettavista varusteista, aikataulusta ja ajoohjeesta. Mak-suohjeet lähetetään osallistumismaksun suorittamista varten kurssilaiselle aikaisintaan 21 päivää ennen harjoitusta sähköpostitse tai e-kirjeenä. Osallistumisen peruuttaminen tätä ennen ei aiheuta kustannuksia.

Sisältö

Kurssilla käsitellään suomalaisten naisten merkitystä sotiemme kotirintaman selkärankana ja rintamatehtävissä sekä naisten roolia sotien jälkeisessä yhteiskunnan jälleenrakennuksessa ja nykypäivän vapaaehtoista naisten maanpuolustus- ja turvallisuustyötä. Kurssilla perehdytään myös nykyajan vapaaehtoiseen maanpuolustus- ja turvallisuustyöhön.

Hinta

75,00 EUR + alv 0%

Koulutuspaikka

Reserviupseerikoulu
Kadettikoulunkatu 7
49400 Hamina

Yhteystiedot

Kurssinjohtaja Heta Välimäki, puh. 040 7231613,
heta.valimaki@hotmail.com

Kurssin varajohtaja Miia Miinalainen, puh. 040 7303262,
miia.miinalainen@gmail.com

MPK Kaakkois-Suomi
Koulutuspäällikkö Mika Ramu
mika.ramu@mpk.fi