Kesäyön marssi 42 km

Loading Loading...

Ajankohta 10.6.2023 - 11.6.2023
Aika 16.00 - 2.00
Kesto 1
Kertausharjoituspäivät 1
Paikkakunta
Paikkakunta Rovaniemi
Ilmoittautumisaika 16.3.2023 9.00 - 2.6.2023 16.00


Tavoite

Kaikille kansalaisille liikunnallinen tapahtuma.
Marssimatka on 42 km.
Turvallisen marssin suorittaminen.

Kenelle kurssi soveltuu

Reserviläisille vuosittaisen kuntomarssin suorittaminen.

Esitiedot

Marssin lähtö ja maali Ounasvaaran hiihtostadionilla osoitteessa Taljatie 1.
Marssille on järjestetty huolto marssin ajaksi. Omia juomia ja eväitä voi tarvittaessa ottaa mukaan. Marssin jälkeen on peseytymismahdollisuus huoltorakennuksessa.

Kesäyön marssi on MPK:n omistama massaliikuntatapahtuma, jonka vastuullisina järjestäjinä toimivat paikalliset Maanpuolustuspiirit. Kesäyön marssin tavoitteena on kehittää reserviläisten marssitaitoja sekä heidän pitkäkestoista fyysistä toimintakykyään. Tavoitteena on lisäksi kaikkien kansalaisten liikunta-aktiivisuuden edistäminen sekä nuorten aktivoiminen maanpuolustuskoulutustoimintaan.
Ilmoittautumisen kurssille voit perua, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutuksen voit tehdä MPK:n koulutuskalenterin kautta (koulutuskalenteri.mpk.fi) omalta MPK-kortiltasi. Lähempänä kurssin alkua et voi perua osallistumistasi ilman pätevää syytä (esim. sairastuminen, loukkaantuminen, työeste). Tällaisista ”pakottavista” esteistä voit ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse Jarmo Kultaselle. (jarmo.kultanen@mpk.fi, 050 382 4069).
Mikäli kurssille hyväksytty osallistuja jättää käyttämättä kurssipaikan ilmoittamatta siitä etukäteen, peritään kurssilaiselta kurssimaksu (30 €).

MPK:n piirit ilmoittavat osallistujille mahdollisista muutoksista sähköpostilla. Varmistathan, että sähköpostiosoite on oikein MPK-kortilla

Sisältö

Marssireitti on : Ounasvaaran hiihtostadion - Urheiluopisto - Iso-rakka - Sierijärvi - Iso-Rakka - Toramo - Pöyliövaara - Toramo - Ounasrinne - Urheiluopisto - Ounasvaaran hiihtostadion. Reitti on merkattu.
Marssin liikkeellelähtö on klo 15.00 (sovittaessa muuhunkin aikaan)

Hinta

30,00 EUR + alv 0%

Koulutuspaikka

Ounasvaaran hiihtostadion
Taljatie 1
99600 Rovaniemi

Yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Jarmo Kultanen, jarmo.kultanen@mpk,fi.
Puh: 050 382 4069.