Kesäyön Marssi 2023 Mikkeli: Kunto- ja sotilassarja 30km

Loading Loading...

Ajankohta 20.5.2023 - 21.5.2023
Aika 18.00 - 6.00
Kesto 1 vrk
Kertausharjoituspäivät 1
Paikkakunta
Paikkakunta Karkialampi, Mikkeli
Ilmoittautumisaika 31.1.2023 17.00 - 8.5.2023 23.59


Tavoite

Kyettävä suorittamaan 30km:n marssi (kävely).

Kenelle kurssi soveltuu

Kaikille liikunnasta kiinnostuneille sekä reserviläisille sopiva koulutus.

Esitiedot

Kurssilla marssitaan 30km opastetulla reitillä omia varusteita käyttäen. Reitillä on huoltopisteitä. Marssin lähtöpaikka ja maali sijaitsevat Karkialammella Army Hostelin edessä, osoite: Jääkäritie 5, 50150 Mikkeli. Marssin jälkeen on mahdollisuus keittoruokaan.

Osallistumismaksu on 15€, joka sisältää marssin aikaisen vakuutuksen ja huollon sekä keittoruuan ja Kesäyön marssin hihamerkin.
Marssin huoltopisteillä on saatavilla nestettä ja pikkupurtavaa. Jos marssijalla on ruoka-aine allergioita, niin hänen on varauduttava marssin aikaiseen energiatarpeeseen omatoimisesti.
Mahdollisen majoituksen Mikkelissä hoitaa jokainen marssija itse. Majoitusta voi tiedustella mm. lähtöpaikkana toimivasta Army Hostellista.

Reserviläiselle 30 km suoritettu marssi on yksi osasuoritus kolmesta kenttäkelpoisuussuorituksesta. Suoritettuaan kaksi osasuoritusta kolmesta (marssi, suunnistus, ammunta) reserviläinen voi ansaita yhden rinnasteisen KH-päivän. Mikäli reserviläinen haluaa marssista yhden osasuoritteen kenttäkelpoisuussuorituksista, niin hänen varustuksensa marssilla on seuraava:
• maastopuku (M05 tai M91, päähine ml.), maiharit (omat sallitaan) tai kumisaappaat (mustat)
• suositellaan mukaan päivätaipaleen reppua (SA-INT -malli tai siviilimallinen, joka on vihreä tai tumma väriltään), reppu ei kuitenkaan ole pakollinen varuste
• mukana olevan repun vähimmäispainoa ei ole määritelty, mutta sisältää marssin aikana henkilökohtaisesti tarvittavat juomat ja välipalat sekä mahdolliset tarvittavat vaihtovaatteet (esim. sukat).
Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä vaatekoot, mikäli tarvitset MPK:n jakamat SA-INT -maastopuvun ja päähineen. MPK:n toimesta EI JAETA maastopuvun alle tulevia henkilökohtaisia alusvaatteita.
Marssilla suositellaan käytettävän omia maihareita jalkineina.

Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) tapaturmavakuutus on voimassa harjoituksen ajan harjoitusalueella. Matkat jokainen tekee omalla vastuullaan. Ilmoita HETI kurssinjohtajalle tai MPK:n henkilökuntaan kuuluvalle kurssilla sattuneesta tapaturmasta.

Sisältö

Lauantai 20.5.:
Kunto- ja sotilassarjan lähtö on klo 18.00 - 18.30 välisenä aikana.

Hinta

15,00 EUR + alv 0%
Osallistumismaksu sisältää vakuutuksen, keittoruuan ja marssin aikaisen huollon sekä Kesäyön marssin hihamerkin.

Koulutuspaikka

Rakennus 12, Army Hostel, Karkialampi, Mikkeli
Jääkärintie 5
50150 Karkialampi, Mikkeli

Yhteystiedot

Mika Häkkinen, 050 341 0047, mikah2010@gmail.com
Liikuntapäällikkö Heikki Tonteri, 050 5510 655, heikki.tonteri@mpk.fi