HÄMEEN ILVES 2023 PAIKP esikunnan viestivälinekoulutus (MATI 2) peruskurssi

Loading Loading...

Ajankohta 22.9.2023 - 24.9.2023
Aika 17.00
Kesto 3
Kertausharjoituspäivät 2
Paikkakunta
Paikkakunta Parolannummi
Ilmoittautumisaika 20.1.2023 9.51 - 3.9.2023 23.00


Tavoite

Kurssin jälkeen osallistuja tuntee Maavoimien tietojärjestelmän (MATI 2) ja viestiliikenteen perusteet. Kurssilainen ymmärtää Maavoimien tietojärjestelmä MATI2-sovelluskokonaisuuden käyttöperiaatteet ja tilannekuvan muodostamisen. Lisäksi osallistuja muistaa MATI2-työaseman käyttökuntoonlaiton sekä tiedonkulun periaatteet.

Kenelle kurssi soveltuu

Kurssi soveltuu parhaiten esikuntatehtävissä toimiville viesti- ja johtamisjärjestelmän alan koulutetuille tai viestikoulutuksesta kiinnostuneille asevelvollisille.
Lisäksi kurssi soveltuu muille, kuin esikuntatehtäviin sijoitetuille esikuntatehtäviin sijoituskelpoisille asevelvollisille.

Esitiedot

Kurssille ei ole esitietovaatimuksia, koska kyseessä peruskurssi, jossa opiskellaan järjestelmän perusteita. Hyvät It-käyttövalmiudet ovat eduksi.

Sisältö

Kurssin tarkempi sisältökuvaus, aikataulu ja valmistautumistehtävät annetaan tiedoksi kurssille hyväksytyille lähetettävässä kurssikirjeessä.

Hinta

Kurssi on maksuton.
Sisältää vakuutuksen, koulutuksen, ruokailut ja majoituksen.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa seitsemän (7) vuorokautta ennen kurssin alkua oman MPK-kortin kautta tai ilmoittamalla perumisesta piiriin, joka koulutuksen järjestää. Tämän jälkeen kurssille osallistumista ei voi peruuttaa ilman pätevää syytä, ja kurssimaksu on maksettava. Päteväksi syyksi perumiseen katsotaan esimerkiksi sairastuminen tai loukkaantuminen.

Maksuttomilla kursseilla peritään 30 euron maksu, mikäli kurssille hyväksytty osallistuja peruu osallistumisensa määräajan umpeuduttua ilman pätevää syytä tai jättää saapumatta kurssille.

Koulutuspaikka

Panssariprikaati
Parolannummentie 298
13700 Parolannummi

Yhteystiedot

Kurssinjohtaja
Markus Luoma
mluoma@elisanet.fi
040 7366 475

Kurssia hallinnoi
Koulutuspäällikkö
Jyrki Rohamo
050 347 9201
jyrki.rohamo@mpk.fi