Tampereen Kesäyön marssi 12 km (nuoret)

Loading Loading...

Ajankohta 15.7.2023
Aika 17.00 - 23.00
Kesto 0,5 vrk
Kertausharjoituspäivät 0
Paikkakunta
Paikkakunta Ylöjärvi
Ilmoittautumisaika 9.2.2023 17.01 - 15.7.2023 18.00


Tavoite

Kurssilla suoritetaan 12 km:n mittainen jalkamarssi omaan tahtiin opastettuja reittejä pitkin. Kurssi tutustuttaa nuoria varusmiespalveluksen marssiliikuntaan.

Kenelle kurssi soveltuu

Kurssi on suunnattu 16-vuotta täyttäneille nuorille, jotka ovat kiinnostuneita liikunnasta

Esitiedot

Ilmoittaudu marssille viimeistään puoli tuntia ennen lähtöäsi marssikeskuksessa Lamminpään ulkoulumajalla, Velodromintie 45 Ylöjärvi.

Marssin lähtö tapahtuu Lamminpään ulkoilumajalta., lähtöaika klo 17:00. Marssikeskus avautuu 15.7. klo 13. Marssikeskuksessa on pukuhuoneet ja suihkut käytettävissä, joissa on mahdollisuus myös omien varusteiden säilytykseen .

Sisältö

Marssireitti 12 km (merkittyjä kävelyteitä)
Lamminpään ulkoilumaja - Vuorentausta - Pikku-Ahvenisto

Huoltopisteet sijaitsevat marssireitillä noin 5 km:n välein. Marssin päätteeksi tarjoillaan keittoruoka.

Hinta

Kurssi on maksuton ja siihen sisältyy vakuutus, huolto reitin varrella, maalissa keittoateria, kunniakirja ja kangasmerkki sekä mahdollisuus käyttää Lamminpään ulkoilumajan peseytymistiloja.

Mikäli kurssille hyväksytty osallistuja jättää käyttämättä kurssipaikan ilmoittamatta siitä etukäteen, perittävä maksu on 30 euroa.

Ilmoittautumisen voi perua, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus onnistuu omalta MPK-kortilta, koulutuskalenteri.mpk.fi. Lähempänä kurssin alkua osallistumista ei voi perua ilman pätevää syytä (esim. sairastuminen, loukkaantuminen, työeste). Tällaisista esteistä tulee ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse suoraan kurssin järjestävään piiriin.

Koulutuspaikka

Lamminpään ulkoilumaja
Velodromintie 45
33420 Ylöjärvi

Yhteystiedot

Kurssinjohtaja
Heikki Kivikko
heikki.kivikko@mpk.fi

Kurssin hallinto
Piiripäällikkö
Matti Eskola
matti.eskola@mpk.fi