Military Cross Training

Loading Loading...

Ajankohta 9.3.2024
Aika 11.15 - 13.00
Kesto n. 2 h
Kertausharjoituspäivät 0
Paikkakunta
Paikkakunta
Ilmoittautumisaika 28.9.2023 14.37 - 22.2.2024 23.00


Tavoite

Kurssin tavoitteena on kehittää reserviläisten fyysistä toimintakykyä etenkin lihaskuntoa. Kurssilla opitaan myös harjoituksessa käytettävien lihaskuntoliikkeiden oikeat ja turvalliset suoritustekniikat.

Kenelle kurssi soveltuu

Kurssi soveltuu kaikille fyysisestä toimintakyvystään ja sen kehittämisestä kiinnostuneille. Harjoituksessa testataan omia rajoja, mutta jokainen tekee kuitenkin harjoituksen omalla tasollaan. Harjoitukseen pystyvät osallistumaan kaikki perusterveet liikuntaa jollain tasolla harrastavat henkilöt.

Esitiedot

Harjoitus tehdään varuskunnan liikuntasalissa. Varustus sisäliikuntaan sopiva.

Sisältö

Kokoontuminen klo 11.15 varuskuntaruokalan takana liikuntasalin sisäänkäynnin edessä. Autoille löytyy parkkipaikkoja samasta paikasta.
Harjoitus alkaa klo 11.30 yhteisellä lämmittelyllä. Sen jälkeen tehdään itse harjoitus, joka sisältää niin voima- kuin kestävyysharjoitteita.

Hinta

10,00 EUR + alv 0%
Mikäli kurssille hyväksytty osallistuja jättää käyttämättä kurssipaikan ilmoittamatta siitä etukäteen, peritään kurssimaksu kokonaisuudessaan.
Ilmoittautumisen voi perua, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus onnistuu omalta MPK-kortilta, koulutuskalenteri.mpk.fi. Lähempänä kurssin alkua osallistumista ei voi perua ilman pätevää syytä (esim. sairastuminen, loukkaantuminen, työeste). Tällaisista esteistä tulee ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse suoraan kurssin järjestävään piiriin.

Koulutuspaikka

Santahaminan liikuntasali ruokalan yläkerrassa

Yhteystiedot

Kurssin johtaja Jarkko Paananen
jarkko.paananen@mpk.fi
Liikuntapäällikkö MPK Etelä-Suomi Harry Sainio
harry.sainio@mpk.fi