Tampereen Kesäyön marssi 39 km

Loading Loading...

Ajankohta 8.6.2024 - 9.6.2024
Aika 15.00 - 1.00
Kesto 1 vrk
Kertausharjoituspäivät 0
Paikkakunta
Paikkakunta Ylöjärvi
Ilmoittautumisaika 12.2.2024 13.02 - 2.6.2024 23.00


Tavoite

Kesäyön marssin tavoitteenaon kehittää reserviläisten marssitaitoja sekä heidän pitkäkestoista fyysistä toimintakykyään siten, ettähe osaavat ylläpitää toimintakykynsä pitkäkestoisen fyysisen suorituksen aikana.

Tavoitteena on lisäksi kaikkien kansalaisten liikunta-aktiivisuuden lisääminen sekä nuorten aktivoiminen maanpuolustuskoulutustoimintaan.

Kurssilla suoritetaan 39 km:n mittainen jalkamarssi omaan tahtiin opastettuja reittejä pitkin.

Kenelle kurssi soveltuu

Marssi on tarkoitettu kaikille niille henkilöille, jotka harrastavat säännöllisesti liikuntaa ja haluavat haastaa itsensä vaativalla marssilla.

Esitiedot

Ilmoittaudu marssille viimeistään puoli tuntia ennen lähtöäsi marssikeskuksessa Lamminpään ulkoulumajalla, Velodromintie 45 Ylöjärvi.

Marssin lähtö tapahtuu Lamminpään ulkoilumajalta, lähtöaika klo 15:00. Marssikeskus avautuu 8.6. klo 13. Marssikeskuksessa on pukuhuoneet ja suihkut käytettävissä, joissa on mahdollisuus myös omien varusteiden säilytykseen .

Sisältö

Marssireitti 39 km (merkittyjä kävelyteitä)
Lamminpään ulkoilumaja - Vuorentausta - Pikku-Ahvenisto - Julkujärvi

Huoltopisteet sijaitsevat marssireitillä noin 5 km:n välein.

Hinta

16,00 EUR + alv 0%
Kurssimaksuun sisältyy vakuutus, huolto reitin varrella ja maalissa, kunniakirja ja kangasmerkki sekä mahdollisuus käyttää Lamminpään ulkoilumajan peseytymistiloja.

Mikäli kurssille hyväksytty osallistuja jättää käyttämättä kurssipaikan ilmoittamatta siitä etukäteen, perittävä maksu on 16 euroa.

Ilmoittautumisen voi perua, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus onnistuu omalta MPK-kortilta, koulutuskalenteri.mpk.fi. Lähempänä kurssin alkua osallistumista ei voi perua ilman pätevää syytä (esim. sairastuminen, loukkaantuminen, työeste). Tällaisista esteistä tulee ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse suoraan kurssin järjestävään piiriin.

Koulutuspaikka

Lamminpään ulkoilumaja
Velodromintie 45
33420 Ylöjärvi

Yhteystiedot

Kurssinjohtaja
Liikuntapäällikkö Heikki Kivikko
heikki.kivikko@mpk.fi

Kurssin hallinto
Piiripäällikkö Matti Eskola
matti.eskola@mpk.fi