Tampereen Kesäyön marssi 25 km (reserviläisen kestävyystesti)

Loading Loading...

Ajankohta 8.6.2024
Aika 17.00 - 23.00
Kesto 1 vrk
Kertausharjoituspäivät 0
Paikkakunta
Paikkakunta Ylöjärvi
Ilmoittautumisaika 12.2.2024 13.28 - 2.6.2024 23.00


Tavoite

Kesäyön marssin tavoitteenaon kehittää reserviläisten marssitaitoja sekä heidän pitkäkestoista fyysistä toimintakykyään siten, että he osaavat ylläpitää toimintakykynsä pitkäkestoisen fyysisen suorituksen aikana.

Tavoitteena on lisäksi kaikkien kansalaisten liikunta-aktiivisuuden lisääminen
sekä nuorten aktivoiminen maanpuolustuskoulutustoimintaan.


Kurssilla suoritetaan 25 km:n mittainen jalkamarssi omaan tahtiin opastettuja reittejä pitkin varustuksena maastopuku (vast.) ja päivätaipaleen edellyttämä omanoin 10 kg:n reppu.

Yhdessä ammunnan tai suunnistuksen kanssa marssi oikeuttaa yhteen rinnasteiseen kertausharjoitusvuorokauteen (1 kh vrk)

Kenelle kurssi soveltuu

Marssi on tarkoitettu kaikille säännöllistä liikuntaa harrastaville reserviläisille.

Esitiedot

Ilmoittaudu marssille viimeistään puoli tuntia ennen lähtöäsi marssikeskuksessa Lamminpään ulkoulumajalla, Velodromintie 45 Ylöjärvi.

Marssin lähtö tapahtuu Lamminpään ulkoilumajalta, lähtöaika klo 17:00. Marssikeskus avautuu 8.6. klo 13. Marssikeskuksessa on pukuhuoneet ja suihkut käytettävissä, joissa on mahdollisuus myös omien varusteiden säilytykseen .

Tämä kurssi on osasuoritus reserviläisen kenttäkelpoisuustesteistä. Osasuoritukset, ovat jalka-, hiihto- ja polkupyörämarssit, suunnistus ja ammunta. Jalkamarssin minimimatka on 25 kilometriä, hiihtomarssin 50 kilometriä ja polkupyörämarssin 100 kilometriä. Suunnistuksen vaatimuksena on seitsemän (7) kilometrin suunnistusrata virallisella ajanotolla. Ampumasuoritukseksi hyväksytään ampumataitotesti rynnäkkökiväärillä, reserviläisaseella tai kiväärillä.
Kun olet suorittanut kaksi kolmesta osasuorituksesta, olet oikeutettu yhteen (1) rinnasteiseen KH -päivään vuodessa.
Sitä varten sinun tulee ilmoittautua seuraavalle kurssille: https://koulutuskalenteri.mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/181487#6ff66b0a Reserviläisten kenttäkelpoisuussuoritukset 2024 31.12.2024 klo 16.00 mennessä.
MPK tarkastaa tietojen oikeellisuuden ja tiedot päivittyvät asevelvollisuusjärjestelmään seuraavan vuoden alussa.

Sisältö

Marssireitti 25 km (merkittyjä kävelyteitä)
Lamminpään ulkoilumaja - Vuorentausta - Pikku-Ahvenisto - Julkujärvi

Huoltopisteet sijaitsevat marssireitillä noin 5 km:n välein.

Hinta

16,00 EUR + alv 0%
Kurssimaksuun sisältyy vakuutus, huolto reitin varrella ja maalissa, kunniakirja ja kangasmerkki sekä mahdollisuus käyttää Lamminpään ulkoilumajan peseytymistiloja.

Mikäli kurssille hyväksytty osallistuja jättää käyttämättä kurssipaikan ilmoittamatta siitä etukäteen, perittävä maksu on 16 euroa.

Ilmoittautumisen voi perua, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus onnistuu omalta MPK-kortilta, koulutuskalenteri.mpk.fi. Lähempänä kurssin alkua osallistumista ei voi perua ilman pätevää syytä (esim. sairastuminen, loukkaantuminen, työeste). Tällaisista esteistä tulee ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse suoraan kurssin järjestävään piiriin.

Koulutuspaikka

Lamminpään ulkoilumaja
Velodromintie 45
33420 Ylöjärvi

Yhteystiedot

Kurssinjohtaja
Liikuntapäällikkö Heikki Kivikko
heikki.kivikko@mpk.fi

Kurssin hallinto
Piiripäällikkö Matti Eskola
matti.eskola@mpk.fi