Tampereen Kesäyön marssi 12 km perhe matka (kaksi aikuista + lapset alle 15v.)

Loading Loading...

Ajankohta 8.6.2024
Aika 17.00 - 21.00
Kesto 0,5 vrk
Kertausharjoituspäivät 0
Paikkakunta
Paikkakunta Ylöjärvi
Ilmoittautumisaika 14.2.2024 13.47 - 2.6.2024 23.00


Tavoite

Tavoitteena on kaikkien kansalaisten liikunta-aktiivisuuden lisääminen sekä nuorten aktivoiminen maanpuolustuskoulutustoimintaan.

Kenelle kurssi soveltuu

Kurssi on avoin kaikille liikunnasta kiinnostuneille lapsiperheille.

Esitiedot

Riittää yhden henkilön ilmoittautuminen. Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään perhesarjan henkilöiden nimet ja lasten ikä.

Ilmoittaudu marssille viimeistään puoli tuntia ennen lähtöäsi marssikeskuksessa Lamminpään ulkoulumajalla, Velodromintie 45 Ylöjärvi.

Marssin lähtö tapahtuu Lamminpään ulkoilumajalta, lähtöaika klo 17:00. Marssikeskus avautuu 8.6. klo 13. Marssikeskuksessa on pukuhuoneet ja suihkut käytettävissä, joissa on mahdollisuus myös omien varusteiden säilytykseen .

Sisältö

Marssireitti 12 km (merkittyjä kävelyteitä)
Lamminpään ulkoilumaja - Vuorentausta - Pikku-Ahvenisto

Huoltopisteet sijaitsevat marssireitillä noin 5 km:n välein.

Hinta

30,00 EUR + alv 0%
Kurssimaksuun sisältyy vakuutus, huolto reitin varrella ja maalissa, kunniakirja ja kangasmerkki sekä mahdollisuus käyttää Lamminpään ulkoilumajan peseytymistiloja.

Mikäli kurssille hyväksytty osallistuja jättää käyttämättä kurssipaikan ilmoittamatta siitä etukäteen, perittävä maksu on 30 euroa.

Ilmoittautumisen voi perua, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Peruutus onnistuu omalta MPK-kortilta, koulutuskalenteri.mpk.fi. Lähempänä kurssin alkua osallistumista ei voi perua ilman pätevää syytä (esim. sairastuminen, loukkaantuminen, työeste). Tällaisista esteistä tulee ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse suoraan kurssin järjestävään piiriin.

Koulutuspaikka

Lamminpään urheilumaja
Velodromintie 45
33420 Ylöjärvi

Yhteystiedot

Kurssinjohtaja
Liikuntapäällikkö Heikki Kivikko
heikki.kivikko@mpk.fi

Kurssin hallinto
Piiripäällikkö Matti Eskola
matti.eskola@mpk.fi