Lähitaistelun perusteet, kylmät aseet (perus)

Loading Loading...

Ajankohta 28.9.2019 - 29.9.2019
Aika 8.00 - 16.00
Kesto 2 pv
Kertausharjoituspäivät 2
Paikkakunta
Paikkakunta Tuusula
Ilmoittautumisaika


Tavoite

''Kylmät Aseet''-kurssisarja on kohdistettu ensisijaisesti paikallisjoukkojen, kuten MaakK, reserviläisille sekä muille sijoitetuille reserviläisille ja viranomaisille. Kursseille voidaan myös hyväksyä harkinnan mukaan muita reserviläisiä sekä muita nuhteettoman taustan omaavia Suomen kansalaisia.

Kurssien tavoitteena on antaa näkemystä ja lisätä ymmärrystä ns. kylmien aseiden vaarallisuudesta ja tehokkuudesta niin puolustuksellisesta kuin hyökkäyksellisestäkin näkökulmasta.

Kurssien tarkoituksena on kehittää ja ylläpitää yksittäisen taistelijan henkilökoh-taista lähitaistelukykyä ns. kylmin asein sodanajan tilannetta varten. Kursseilla opetettavat asiat koostuvat kokemusperäisistä osioista, jotka ollaan yleisesti todettu tilanteessa toimiviksi ja helposti omaksuttaviksi.

Kursseilla opetettavat asiat eivät ole tarkoitettuja käytettäväksi rauhan aikana, ellei kysymyksessä ole tehtäväänsä suorittamassa oleva viranomainen suojellakseen itseään, työtovereitaan, mahdollisesti vaarassa olevia- tai mahdollisesti vaaraan joutuvia sivullisia tai muuta erikseen käskettyä kohdetta.

Sisältöön kuuluu myös opetusta kehon anatomiasta ja vammamekanismeista.

Kenelle kurssi soveltuu

Kaikille hyvässä kunnossa oleville reserviläisille

Suositeltavat esitiedot

Kaikille hyvässä kunnossa oleville reserviläisille

Hinta

52,00 EUR + alv 0%

Koulutuspaikka

Puolustusvoimien Kurssikeskus
Rantatie 66 Tuusula

Kieli

Suomi

Kysy lisätietoja

Kurssinjohtaja: Jukka Jaatinen

Hallinnointi: Aki Mäkirinta, aki.makirinta@mpk.fi